Pehmeä laskeutuminen syksyyn

Posted: 2 elokuun, 2011 in Rikasta arkea
Avainsanat:, , ,

Hurahtipa kaksi kuukautta nopeasti. Lomatunnelma on yhä voimakas, kiitos kesäisen sään, ystävien, mansikkakakun sekä sukulaisrouvan synttäreiden, joihin karkaan vielä hetkeksi, ennen kuin taas aloitan täysipainoisen arkisen aherruksen ja bloggauksen. Mutta jo nyt on syytä tarkistaa, toimiiko pitkän lepojakson jälkeen edes jompi kumpi aivopuoliskoista. Se onnistuu tämän leikkimielisen testin avulla. ;)

kommenttia
 1. Hirlii sanoo:

  pehmeätä laskua sinulle, syksyyn ja arkeen ;) – olen tehnyt tuon tanssijatestin joskus aiemminkin ja minulle se tanssi kumpaankin suuntaan, niin nytkin.

  • Viides rooli sanoo:

   Aurinkoinen tervehdys Hirlii. Taidan olla vielä kesäterässä, sillä minulle tanssija pyörii vain myötäpäivään. Ei siis mitään toivoa tosiasioista, yksityiskohdista saati loogisesta ajattelusta, pelkkää tunteiden ja mielikuvituksen lennokasta liitoa vain. ;)

 2. Lepis sanoo:

  Myötäpäivään mennään täälläkin! Todennäköisesti aina, sillä sen verran koville otti tanssijan kääntäminen.
  Tervetlleks takaisin!

  • Viides rooli sanoo:

   Moi Lepis, lempeää loppukesää sinullekin! Testaan tanssijan liikesuuntaa aina silloin tällöin, ja olen vain harvoin nähnyt sen pyörivän vastapäivään. Tahdonvoimanikaan ei aina riitä suunnan kääntämiseen.