Jos tahdot löytää vähän viisautta…

Posted: 18 helmikuun, 2011 in Arjen ilot, Musiikki
Avainsanat:, ,

Valmista taideteosta kiehtovampaa on seurata sen syntymistä. Mikä vaihtoehtojen määrä tekijöillä onkaan. Eksyksissä oleminen voi joskus olla riemullista, mutta päästäkseen ainutkertaiseen lopputulokseen taiteilijoilta vaaditaan näkemystä ja pätevää navigointitaitoa.

Olen kuluneen alkuvuoden seurannut Anssi Kelan polkaiseman Biisiringin antia. Ideana on työstää musiikkia porukalla Kelan sävellysaihiosta GarageBand ’11 -ohjelman avulla. Tänään verkkoon pärähti uusi versio (vaihe 8), jossa soi aiempien instrumenttien ohella banjo. Myös rumpuraita on päivitetty. Lisäksi Anssi Kela on ottanut kaksoisroolin ja laulaa pokkana niin miehenä kuin naisenakin. Falsettiosuus korvattaneen myöhemmin aidolla naisartistilla. Jäin miettimään — sopisiko dueton toiseksi osapuoleksi Anna Puu? Entä tuleeko kimppabiisistä ensi kesän hitti?

Biisiringin kommenttilootassa julkistettiin äsken myös uusi tehtävä: tuore biisi tarvitsee nimen. Olli P ehti jo ehdottaa aika poppisnimeä: Japanilainen kala. Kuuntele biisi ja esitä oma nimiehdotuksesi Anssi Kelan blogissa.

Päivitys klo 11.10.

Anssi kertoi juuri, että dueton toinen osapuoli on henkilö, joka on Biisiringin hengessä alun perin itse ilmoittautunut mukaan rinkiin. Kyseessä ei ole Anna Puu. Hmm, nyt meni jännittäväksi. Kukahan se on?

Kommentointi on suljettu.