Puolen tunnin makupaloja

Posted: 3 helmikuun, 2011 in Rainat, Verkko
Avainsanat:, ,

Nyt annan vinkin sivustosta, joka takuuvarmasti tuhoaa aikataulunne ja lähitulevaisuuden työsuunnitelmanne, mikäli itsekurinne ei ole ihailtavassa kuosissa. Varsinkin elokuvafriikit ovat helisemässä. Kyseessä on brittiläisen elokuva-, televisio- ja interaktiivisen media-alan järjestön, Baftan, sivusto, jonka uumeniin on kätketty satoja aarteita.

Katson tällä hetkellä A Life in Pictures -sarjaa, johon on haastateltu elokuva-alan kiinnostavia ja valovoimaisia tekijöitä. Työstään, ajatuksistaan ja muistoistaan kertovat mm. Bill Nighy, Cate Blanchett, Robert Carlyle, Meryl Streep, Michael Palin, Tilda Swinton, Viggo Mortensen. Videot kestävät puolisen tuntia. Suosittelen.

kommenttia
  1. lepis sanoo:

    Kiitos vinkistä. Kävin vilkaisemassa ja itsekuri piti :) Katsellaan paremmalla ajalla uudelleen mitä ihanuuksia sieltä löytyy.

  2. Viides rooli sanoo:

    Ihailtava suoritus, Lepis! :) Minä päätin katsoa Bill Nighyn haastattelusta vain ”vähän” ja jäin heti nalkkiin. Humps, puoli tuntia oli mennyt! Mutta kyllä kannatti, Billy-boy piristi työrupeamaa mainiosti.

  3. Tuima sanoo:

    Kiitos, vaikutti kiinnostavalta pitää tutkiakin kunnolla!