Meitä verkkohörhöjä riittää moneen junaan

Posted: 5 tammikuun, 2011 in Sarjakuvat, Verkko
Avainsanat:,

Vastikään työpaikkaa vaihtanut Linda Saukko-Rauta jatkaa tänäkin vuonna Saukon Taivaspaikka -sarjakuvansa piirtämistä, ja mikäli tulkita saa (ja sitähän saa!), uusi pesti on selvästi siivittänyt hänet riehakkaaseen suuntaan. Hyvä niin. Tällä kertaa luupin alla ovat internetin erilaiset ihmisryhmät, tai ainakin osa niistä. Tunnistatko itsesi?

Lisäykset 15. ja 16.1.2011

Verkossa luuraavien ryhmä on tänään kasvanut kolmella tyypillä. Mukana ovat mm. sporttihirmut. HeiaHeia!

Ja ei kun lisää porukkaa on taas ahtautunut mukaan. Nyt tyyppejä on yhteensä yhdeksän. Joko sinun tuttavapiiriisi kuuluvat nämä maailman eri kolkilta päivityksiään tekevät jetset-Jarmot?

kommenttia
 1. lepis sanoo:

  Heh! Hörhöksi ja hömpän vääntäjäksi tunnustaudun, mutta valitettavasti en taida mahtua mihinkään noista kolmesta kategoriasta ;)

  • Viides rooli sanoo:

   En minäkään ihan ongelmitta istu yhteenkään piirtäjän kuvaamaan ryhmään, mutta tyypit tunnistan kyllä. Hörhöksi tunnustaudun, eikä verkkoinnostukseni näytä (vuosienkaan jälkeen) laantuvan, pikemminkin päinvastoin. Löydän netistä joka viikko jotakin uutta ja ihanaa. :)

 2. Hirlii sanoo:

  Ehhheh, en löytänyt itseäni, mutta hauskoja hahmoja, nuo kolmekin ;)

  • Viides rooli sanoo:

   Pitäisiköhän meidän pyytää sarjakuvapiirtäjää luomaan lisää käyttäjäryhmiä? Voisin kuulua sellaiseen verkkokolumbusten sakkiin, joka etsiessään tiettyä kohdetta päätyykin uuteen ja uppo-outoon paikkaan. Millaiseen ryhmään sinä kuulut?

 3. Hirlii sanoo:

  Verkko on valtameri, en kuulu yhtään mihinkään ryhmään, mutta sisäinen koirani on lojaali kaikille heille joille haluan olla lojaali, ja olenkin vaikka ulkoinen virt.todellisuus mitä milloinkin väittäisi. Ja sisäinen kissani, no, se kulkee omia polkujaan … ;) – se tietää minne kulkee ja missä on lämmin liesi ja kermaa lautasella.

  Et joo, kissakoiruus. Semmoinen olen.

 4. Hirlii sanoo:

  … tai koirakissuus, ihan sama, se semmoinen tuntuisi noinniinkuin sopivan ja täsmäävänkin.

  • Viides rooli sanoo:

   Heh, siinä riittää Lindalla miettimistä, minkä näköistä porukkaa mahtuu kissakoiruuksien tai koirakissuuksien ryhmään. Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että verkko on valtameri, johon mahtuu monenlaista näppäinten naputtajaa.

   • Hirlii sanoo:

    Paitsi joo, peruutan vähän…hmm, olinpas taas ajattelmaton.

    Lepiksen perustamaan sunnuntaiklassikkoihin, siihen haluan kuulua.

   • Viides rooli sanoo:

    Sama ajatus lavennettuna merkitsisi verkossa kaikkia niitä ryhmiä, jotka esittelevät, tuunaavat tai kertovat mielipiteensä jonkin ennalta määrätyn aiheen innoittamana. Pakinat, valokuvat, runot, musiikki, kirjat… Tällaisia ryhmiä on todella paljon.

    Mitä tulee Lepiksen Sunday Classic -sarjaan, myös minä tahdon olla edelleen mukana esittelemässä omia suosikkejani tai inhokkejani.

 5. susupetal sanoo:

  Groucho Marx on sanonut, ettei haluaisi kuulua klubiin, joka huolii hänet jäsenekseen.

  Tuli vaan mieleen.

  En oikein tunnistanut itseäni noista hahmoista, varmaan vähän jokaisesta löytyy.

  • Viides rooli sanoo:

   Tuo Groucho Marxin heitto on perin tuttu. Pitääkin etsiä käsiini veljesten elokuvat. Taas.

   Ainakaan blogisi tekstejä ei voi syyttää liiasta positiivisuudesta (se kolmas tyyppi). Tämä kaikella ystävyydellä, SusuPetal. :)

 6. saurau sanoo:

  Kyy-yyllä niitä käyttäjäryhmiä enemmänkin on. Toki. Kolmeen ”ruutuun” ei mahtunut vain enempää. Täytynee ottaa piirrostoiveenne huomioon.

  • Viides rooli sanoo:

   Mukavaa, kun piipahdit blogissani. Ymmärrän, ettei yhteen strippiin mahdu kovin paljon porukkaa. Jään odottamaan, millaisia verkossa viihtyviä tyyppejä tallennat viivallasi seuraavaksi. :)