Punapään seikkailut Intiassa ja Italiassa

Posted: 16 joulukuun, 2010 in Maailmalla, Rainat
Avainsanat:, ,

Mainoksia haukutaan usein ja hartaasti, mutta taitavasti käsikirjoitettuja ja hyvin tehtyjä tv-mainoksia katson mielelläni. Olen usein toivonut, että luottokortti- ja rahoituspalveluja tarjoavan American Express -yrityksen tv-mainoskampanjat ulottuisivat myös Suomeen. Joitakin klippejä olen nähnyt suomalaisilla tv-kanavilla, mutta valtaosa jää meillä esittämättä.

Onneksi on YouTube, josta näitäkin (joidenkin mielestä kulutushysteriaa lietsovia) rainoja voi kaivaa esiin. Mainokset juolahtivat mieleeni huomiseksi suunnitellun Conan O’Brien -mielenosoituksen vuoksi. Ja ei, en ole menossa huutamaan Elielinaukiolle, vaikka pidänkin punapään räväköitä sketsejä, mielenkiintoisia vieraita ja absurdejakin sävyjä sisältävistä keskusteluohjelmista.

Estradilla ja kulissien takana

Mutta asiaan. Myös Conan O’Brien on tähdittänyt American Express -rahoitusyhtiön mainoksia. Ensimmäisessä videossa punapää seikkailee Intiassa, toisessa, Italiaan sijoittuvassa tarinassa, hän osoittaa hallitsevansa lasinpuhalluksen vaikean taidon. Molemmista projekteista on tehty Kulissien takana -taltioinnit, jotka ovat ainakin minusta kiinnostavampia, niin sujuvasti rullaavia ja hauskoja kuin varsinaiset mainokset ovatkin.

Se, millaisen vaikutuksen värikäs ja väkirikas Intia teki O’Brieniin ja kuinka hän selviytyi ajoneuvonsa, elefantin, kanssa, selviää –> täällä. Lasinpuhalluksesta kertovalla videolla paljastuu muun muassa se, miltä palava punapää tuoksuu. :)

Kommentointi on suljettu.