Mestarin murahdus

Posted: marraskuu 7, 2010 in ♪♫ Sunnuntaiklassikko ♪♫, Musiikki
Avainsanat:,

Tänään areenalle astuu itse kuningas, Elvis Presley. YouTube on pullollaan kaikenlaista materiaalia Tupelossa syntyneen ja sittemmin koko maailman valloittaneen laulajan värikkäältä taipaleelta. Valitsin sympaattisen otoksen vuodelta 1956, jolloin Elvis vieraili (jälleen) The Ed Sullivan Show´ssa. Biisi on Don’t Be Cruel. Ennen kappaletta kuullaan kiitossanat ja mestarin murahdus.

Muiden bloggaajien valintoja voi makustella Sunday Classic -sarjaan osallistuneiden —> listalla.

Mainokset
kommenttia
 1. susupetal sanoo:

  Elvis, ou jee. Tyylikäs taustakuoro.
  Aina Elvistä kuunnellessani en voi olla ajattelematta, että olisipa laulanut enemmän rhythm’n bluesia, ääni olisi sopinut siihen passelisti.

  • Viides rooli sanoo:

   Tunnustan: pituusjärjestykseen asetetut gentlemannit olivat yksi kriteeri tämänkertaiselle videovalinnalleni. :)

   Olet aivan oikeassa, Elviksen ääni sopisi hyvin rhythm’n bluesiin. Pidän myös hänen kyvystään eläytyä. Mietin pitkään vaihtoehtoja, ja yksi loppumetreille päässeitä oli Trouble:

 2. Ari sanoo:

  En ole koskaan ollut Elvis fani, eikä se tämänkään myötä muutu :(

 3. Tuima sanoo:

  Hieno murahdus :) ja erittäin sympaattinen esitys yleisön kiljaisuja myöten, nyt ne olivat niin selvästi sidoksissa Elviksen flirttailuun. Kappale – sehän on taattua Elvistä. Hauska klippi.

  • Viides rooli sanoo:

   Samaa mieltä, tässä videossa on vastustamatonta hyväntuulisuutta ja kepeyttä. Elvis on elementissään flirttaillessaan yleisön kanssa. Myös taustakööri ja lavastus (kitarat) ansaitsevat kiitokset. :)

 4. Hirlii sanoo:

  Oli aika lystikäs video murahteluja ja kiljahduksia myöten, jotka olivat osa Elviksen esitystä. Yksi ajankuva, tämäkin.

 5. timbut sanoo:

  Ei Don’t be cruel -biisiä voinut mestarin murahdusta enempää kuunnella, kaameaa yleisökiljuntaa. Elvis kyllä kelpaa meille mennen tullen ja minkä tyylisenä tahansa.
  Troubles? Niitähän aina riittää. And talking back…koiru Youssuf murahtelee: ”Never mind the dog, beware of the owner.” Dee puolestaan toteaa lyriikan hyvin kuvaavan koiru Youssufin todellista, kylläkin melko hyvin salattua, ani harvoin pintaan pilkahtelevaa olemusta.
  Yeah!

 6. Yaelian sanoo:

  En koskaan ollut mikään Elvis-fani,mutta kyllä joskus pieninä annoksina voin sitäkin herraa kuunnella..

 7. Viides rooli sanoo:

  No sittenhän tämä parin minuutin tv-taltiointi mallasi vallan mainiosti, eikö vain? :)

 8. Tommi sanoo:

  Elvis on merkittävä, tietenkin. Itse pidin hänen musiikistaan suunnilleen kolmannelle luokalle asti, kun en muusta tiennyt. Tuskin tiesin Elvistäkään. Siis merkityksen myönnän, mutta en muuta. Vanhan taltioinnit ovat kuitenkin hauskoja ja tärkeitä, merkittävä osa muistiamme.

 9. Viides rooli sanoo:

  Allekirjoitan viimeisen virkkeesi täysin. Minusta on niin nastaa katsoa YouTubesta vanhoja konsertti- ja tv-taltiointeja; matskua, jota aiemmin ei ollut minkäänlaista mahdollisuutta nähdä täällä Pohjolan perukoilla. Siksi kutsunkin sitä aarreaitaksi.