Yllätysten mies, tämä Johnny boy

Posted: syyskuu 17, 2010 in Musiikki
Avainsanat:, ,

Perjantain kunniaksi luovutan areenan komealle miehelle. Johnny Depp on peto näyttelijäksi: taitava, intuitiivinen ja muuntautumiskykyinen. Sehän tiedetään. Sen sijaan minulle oli suuri yllätys, miten hyvin Johnny boy hallitsee myös kitaransoiton.

Elokuun lopussa Little Rockissa pidettiin Voices for Justice -konsertti, joka järjestettiin Arkansasin osavaltiossa vuonna 1993 murhasta tuomittujen kolmen teinipojan puolesta. Kyse on isosta kampanjasta, jolla pyritään herättämään huomiota epäoikeudenmukaisiin ja puutteellisten todistusaineistojen pohjalta tehtyihin tuomioihin. Kampanjassa on mukana monia nimekkäitä muusikoita. Lisätietoa teinipoikien, joista yhtä odottaa kuolemantuomio, tapauksesta löytyy —> täältä.

Little Rockissa pidetyssä konsertissa esiintyivät mm. Eddie Vedder, Patti Smith ja Johnny Depp. Tässä kolmikon versio Patti Smithin vuonna 1979 julkaistusta biisistä Barefoot Dancing. Ja tässä herrat esittävät yhdessä Vedderin oman biisin Society. Ei paha, ei todellakaan.

Kiitokset löydöstä kuuluvat Jukalle, joka vinkkasi videoista Twitterissä.

Mainokset
kommenttia
 1. lepis sanoo:

  Taitavaa musisointia kertakaikkiaan! Ja Patty on tietenkin niin jumalainen :)
  Tänään J. Depp paistatteli Keith Richardsin kanssa iltapäivälehtien nettisivuilla. Mitäköhän mielenkiintoista sieltä on tulossa… vai ovatko muuten vain bestiksiä.

  • Viides rooli sanoo:

   Juu, Patti vetää todella hienosti, mutta ohitin nyt muut esiintyjät, kun jäin taivastelemaan Johnny Deppin roolia muusikkona. :)

   Olen ihan ulkona Keith Richards -kuviosta. Täytyykin lukaista. Kiitos vinkistä.

 2. uuvana sanoo:

  Ohhoh, Patti Eddie ja Depp yhtä aikaa, no jopas! Heikompi soittaja menisi tuossa Eddie Vedderin vieressä jo ihan puihin…

  Depp on kyllä hyvä ja monitaitoinen. Pakko tässä mainita, että paras Depp-elokuva on minusta muuten Jim Jarmuschin Dead Man, johon Neil Young on tehnyt aivan mahatavan soundtrack musiikin.
  http://il.youtube.com/watch?v=K_WQE7AO9LA

  • Viides rooli sanoo:

   Eikö ollutkin mannaa? :) Tuolla olisin totta vie halunnut olla.

   En osaa nimetä Johnny Deppin elokuvista sitä parasta, olen vain hämmästellyt kerta toisensa jälkeen, miten taitavasti hän taipuu erilaisiin rooleihin. Todellinen pro.

   PS. Kiitos linkistä.