Suomihitit uusiokäytössä

Posted: syyskuu 11, 2010 in Arjen ilot
Avainsanat:,

Onnistuin kolmisen viikkoa sitten väittämään, miten Tummat silmät, ruskea tukka -biisin kaltaisten hittien syvin lumo menee minulta ohi, ja kas – kotitonttuni kuuli sen ja päätti näyttää, että minunkin elämässäni on sijaa varttuneen väen populaarimusiikille.

Koska päivittäinen työni päätteen äärellä jähmettää nopeasti niska-hartiaseudun ja kangistaa selän, olen lisännyt viikko-ohjelmaani kaikenlaista liikuntaa, muun muassa vesijumpan. Siellä, uimahallissa, koin ahaa-elämyksen.

Vesijumpan vetäjä Anne-Marja Myllymaa osoittautui jo ensitapaamisella energiseksi ammattilaiseksi, jonka ohjauksessa kroppa vetreytyi ja lihakset venyivät. Olin kuitenkin jokseenkin ällistynyt hänen musiikkivalinnoistaan: siellä me hiihdimme vedessä Meiju Suvaksen ja Paula Koivuniemen hittien tahdissa. Mutta alkuhämmennyksestä toivuttuani tajusin, miten hyvin humppamaiset iskelmät soveltuvat vesijumppaan. Arvon leidien fanit vetävät varmasti moisesta kommentista kourakaupalla nitroja tai vaihtoehtoisesti hiovat puukkojaan, mutta kierrätyksen kannattajana olen hyvin tyytyväinen. Vanhat Suomihitit ovat päässeet uusiokäyttöön! :D

Mainokset

Kommentointi on suljettu.