Uusi perspektiivi

Posted: elokuu 16, 2010 in Arjen ilot
Avainsanat:

Viime viikot ovat kuluneet nopsaan ja — tunnustan — ajoittain myös paniikinomaisissa tunnelmissa. Syynä on muutto. Etelärannikon meren tuoksu ja suomenruotsalainen atmosfääri ovat vaihtuneet Vanajaveden rantaviivoihin ja Kanta-Hämeen jylhiin maisemiin. Siirtymä on mieleinen, sillä korvissa soi nyt tuttu murre ja parvekkeelta voi ihailla keskiaikaista valtakunnanlinnaa.

Vaikka hyppäys pohjoisemmalle leveyspiirille on henkisesti sujunut sangen vaivattomasti, arjen askareita muutos on hankaloittanut sitäkin enemmän. Missä ovat työpöydän jalkojen ruuvit? Onko kukaan nähnyt sängyn toista päätyä? Kuka #§!!€%#&!! pakkasi aterimet? Niitä ei löydy mistään!

Nyt varmasti ymmärrätte, miksi tämä bloginpitokin vielä hiukan yskii, vaikka kesäloma on jo valtaosin taakse jäänyttä elämää. Mutta malttakaa vielä hetki. Kunhan viimeisetkin muuttolaatikot on tyhjennetty ja tavarat löytäneet paikkansa, näppäimistö saa luvan laulaa. Kerrottavaa riittää, sen lupaan, ja kesän aikana musalistalle on kerääntynyt monta ihanaa biisiä, joita aion soittaa Sunday Classic -sarjassa. Vaan nyt rintamasuunta kohti keittiötä, missä kääreistä kuoritut astiat odottavat hyllyille pinoamista!

Mainokset
kommenttia
 1. marja-leena sanoo:

  Suolaa ja leipää tuppaantuliaiseksi! Blogikotisikin on uusi ja voimakas!

 2. Hirlii sanoo:

  Aa, täälläpä kerroitkin tämän uutisen. Onnea uuteen kotiin ja uusiin maisemiin ! Hämeenlinna on tuttu kaupunki lapsuudesta, myöhemmin jäänyt etäämmäksi.

  Biisejäsi onkin kiva ootella :)

  • Viides rooli sanoo:

   Kiitos, Hirlii. Hämeenlinna vaikuttaa mukavalta mestalta, vaikka palvelujen etsiminen lähiympäristöstä onkin vielä yhtä seikkailua.

   Muuttoa on todellakin vauhditettu kaikenlaisella musiikilla, ja biisien joukosta ovat suodattuneet myös ne jyvät, joita aion soittaa sunnuntaiklassikoissa. :)

 3. susupetal sanoo:

  Onnea uuteen kotiin!

  Juuri eilen kävin Hämeenlinnassa. Jos ehdit, käy SuviAnniinan näyttelyssä Hämeenlinnan pääkirjastossa, juttua täällä:

  http://susu.vuodatus.net/blog/2611322/avajaiset/

  • Viides rooli sanoo:

   Kiitos, kiitos.

   Huomasin blogiisi kirjoittamasi vinkin, samoin Lepis markkinoi näyttelyä. Tarkoitukseni on piipahtaa kirjastossa torstaina, näen SuviAnniinan teokset silloin.