Klik-klik-klik, on työmme rattoisaa!

Posted: 1 elokuun, 2010 in ♪♫ Sunnuntaiklassikko ♪♫, Musiikki
Avainsanat:,

Kalenteri on armoton: elokuu on alkanut ja sen myötä työrintama valloittaa pikkuhiljaa pääosan itse kunkin elämässä. Arkinen aherrus (jos niin voi sanoa jalokivien louhimisesta) on teemana myös valitsemassani sunnuntaiklassikossa, Frank Churchillin vuonna 1937 säveltämässä laulussa Heigh Ho!

Olen viime päivinä miettinyt, kuka seitsemästä kääpiöstä parhaiten kuvaisi tämänhetkistä olemustani: Jörö, Lystikäs, Nuhanenä, Ujo, Unelias, Viisas vai Vilkas? Taidan olla useamman piirteen summa, mukaan luettuna Nuhanenä; kiitos läpivedon ja tuulettimien, joiden avulla olen yrittänyt lieventää pyörryttävän helteen vaikutuksia. Onneksi pahin kuumuus on nyt ohi. Kai.

Lisää bloggaajien valitsemaa musiikkia pyhäpäivän ratoksi löytyy täältä.

kommenttia
 1. Vaiheinen sanoo:

  Heh. No nyt on niin osuva biisi lähipäivien teemoihin, ettei mitään rajaa. Koita malttaa parannella!

  • Viides rooli sanoo:

   Juu, arvelinkin biisin passaavan useimmille, koska moni meistä palaa lähipäivinä sorvin ääreen. Ja kiitos toivotuksesta, nenäliinoja on nyt joka taskussa. :)

 2. panu sanoo:

  Aika yllättävä valinta. Tätä on tullut joskus itsekin lauleskeltua. En muista enää miksi, mutta hauskalta se silloin tuntui.

  • Viides rooli sanoo:

   Yllättävä? Tohdin olla toista mieltä tästä Disney-klassikosta, joka sisältää myös yhden suosikkikohtaukseni. Muistan, miten jo lapsena nauroin vatsa kippurassa Vilkkaan ideaa tunkea timantit silmiinsä. Mainio kuva!

 3. Ari sanoo:

  Tämähän olikin vallan virkistävä. Minä taidan olla tuo ahkera.. :D

 4. susupetal sanoo:

  Täällä ilmoittautuu Jörö.

  Lumikissa on mahtava musiikki, kuten monessa muussakin Disney-leffassa, varsinkin vanhemmissa.

  • Viides rooli sanoo:

   Heippa Jörö! :D

   Osuit naulan kantaan, vanhat Disney-klassikot ovat rautaa. Voisin tältä istumalta luetella tusinan huippubiisiä nimenomaan vanhoista leffoista. Bibbidi Bobbidi Boo!

 5. Yaelian sanoo:

  Tästä tulee aina hymy huulille…..Kaikki kääpiöt ovat nastoja!

 6. Kimmeli sanoo:

  Hah, ihana! Kävin tänä kesänä katsomassa Haminan kesäteatterissa Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja oli paras versio, minkä olen ikinä nähnyt!

  • Viides rooli sanoo:

   Vieläköhän se on ohjelmistossa? Minulta ovat kesäteatterit jääneet hävettävän vähälle tänä suvena, mutta helteellä ei kerta kaikkiaan jaksanut harrastaa kulttuuririentoja. Tosin tänään kävin katsomassa Pessin ja Illusian Hämeenlinnan Hippalot-festivaalilla. Glims & Gloms -tanssiteatterin esitys oli hurmaava!

 7. lepis sanoo:

  Tervetuloa takaisin!
  En kyllä oikein jaksa innostua, sorvista siis. Biisihän videoineen on mitä mainioin klassikko.

  • Viides rooli sanoo:

   Kiitos, Lepis. Bloggaaminen maistuu taas paremmin kunnon loman jälkeen. Infoähky, bittibakteerikanta ja pikselipaiseet olivatkin päässeet jo varsin pahalle asteelle… ;) Nastaa, että kääpiöiden uurastusbiisi vetosi.