Berliini, Milano, Tbilisi, ???

Posted: heinäkuu 30, 2010 in Maailmalla
Avainsanat:,

Onpahan ollut kesä, tällaista hellettä en osannut hurjimmissa kuvitelmissanikaan ennakoida. Onneksi on pala paratiisia, jossa olen voinut nautiskella sydänsuven ihanuudesta. Tosin tälläkin tarinalla on kääntöpuolensa. Melkoinen savotta, vai mitä? Kuvassa on ystäväperheen kesämökki, jonka korjaaminen ei olekaan mikään pikku-urakka.

Elokuu on nurkan takana, parin päivän päässä, ja on taas aika palata bloggaamisen pariin. Päätin kuitenkin ottaa pienen varaslähdön ja ohjata liikennettä Lentäjien luo. Lentoyhtiö airBalticin järjestämässä kilpailussa touhuaa mukana tuttu nuori mies, kummipoikani hyvä ystävä Jussi, joka kavereineen on selvittänyt tiensä finaaliin ja hamuaa nyt pääpalkintoa, viikon lomailua jossakin mainiossa matkakohteessa.

Kisan juoni on yksinkertainen: joukkueet ovat saaneet tehtäviä, ja tulokset tulee kuvata videolle. Päätösvalta on yleisöllä. Toistaiseksi populaarikulttuuria häikäilemättömästi hyödyntänyt Matkajarrut (Jussin, Nikon ja Teemun tiimi) on pärjännyt komeasti, vaikka oopperan ystävänä olinkin hieman pettynyt trion La Scala -osuuteen. Mutta viimeinen Milanon-video, jossa Darth Vaderin vangiksi joutunut prinsessa on pelastettava hinnalla millä hyvänsä, iski suoraan suoneen. Juu, myönnetään: huumorintajuni on jokseenkin vino. ;)

Nyt odottelen, millaista kuvamateriaalia pojat tuottavat Tbilisissä. Matka viimeiseen kohteeseen on jo alkanut. Vielä ei kannata aloittaa tuuletusta, sillä kolmen tiukan enkelin The Agents tarjoaa taatusti kovan vastuksen.

Lisäys 10.8.

Veni, vidi, vici. Okei, nyt voi tuulettaa täysillä, sillä Matkajarrut vei voiton. Onnea Jussi, Niko ja Teemu! Niin sitä pitää. :)

Mainokset

Kommentointi on suljettu.