VR:n miehet ja ryhmäkuri

Posted: 2 toukokuun, 2010 in ♪♫ Sunnuntaiklassikko ♪♫, Musiikki
Avainsanat:

Sallinette, että tarjoilen näin vapun jälkeen kepeän videon. Tämä biisi tai paremminkin potpuri ei ole teekkarihuumoria, mutta likeltä liippaa. Klassikoksi sen voi mielestäni tulkita kahdesta syystä: 1) kokoonpano on lauluyhtyeiden kermaan lukeutuva Lapinlahden Linnut ja 2) videolla kuultavat laulunpätkät ovat peräisin pintansa pitäneistä hiteistä. Mukana on mm. Menolippu, jota on viime päivinä jäljitetty ahkerasti blogistani.

Saapi nähdä, miten VR:n junat pysyvät aikatauluissaan toukokuussa. Olisi nimittäin pari kotimaan matkaa kiikarissa…

Lisää bloggaajien valitsemia sunnuntaiklassikkoja löytyy täältä.

kommenttia
 1. Tuima sanoo:

  Vanha(t) kunnon Lapparit :). Tämähän sopii vapun tienoille oikein mainiosti.

 2. kimmeli sanoo:

  Olipas hauska !!!! Sopii muutenkin, kun VR on jotenkin ollut tapetilla. Aika mukava määrä konnareita!

  • Viides rooli sanoo:

   Juu, myönnetään. Kyllä VR:n farssimaisia piirteitä saanut traaginen talvikausi kaikkine ongelmineen oli vahva syy nimenomaan tämän videon valitsemiseen. :D

 3. Hirlii sanoo:

  Hauska ! Muistan kun kuulin ensimmäisen kerran Lappareista; tyhjillä pullokoreilla ja mapeilla soittavista miehistä, jotka naurattivat jutuillaan yleisöä. Naurattavat kyllä yhä. :)

  Tuolla näyttikin juutuupissa olevan aikamoinen määrä herrojen juttuja, jotka sopivat oikein hyvin Vapun jälkeiseen elämään.

 4. Viides rooli sanoo:

  Olen ollut onnekas ja nähnyt 1980-luvulla yhden Lintujen katuesityksen Helsingissä. Herrat istuivat tuoleillaan jonossa, paukuttivat mappeja ja lauloivat merkillisiä tarinoita. Se oli uskomatonta — ja niin hauskaa. :)

 5. Mymskä sanoo:

  Ihana! Lapparit on ikisuosikkini! Ei ehkä pelkästään musiikkinsa puolesta, vaan kokonaisuutensa siinä on jotain mikä puree. Livenäkin olen nähnyt monet kerrat.

  • Viides rooli sanoo:

   Minä olen ihaillut Lapinlahden Lintuja enimmäkseen televisiosta, radiosta ja nyttemmin YouTubesta. Ja kyllä heidän musiikkinsakin minuun puree, esimerkiksi Lipputangon Nuppi on oivallinen korvamato… :)

 6. susupetal sanoo:

  Minäkin olen nähnyt Lapparit joskus katuesityksessä 80-luvulla, mahtavaa.

  Hauska bändi.

 7. Taru sanoo:

  Sinne meni petturikonna(ri)… : )

 8. Hirlii sanoo:

  On ihan pakko laittaa yksi Lisä-Lappari:

 9. Hirlii sanoo:

  ’ Keski-ikä on syvältä’ , on sen nimi ja löytyy youtubesta – ei näköjään anna liittää suoraan. Katsokaapa !

  • Viides rooli sanoo:

   Joo, tuo videoiden upotus ei onnistu ainakaan omassa blogissani, mutta ei se mitään. Tämän –> linkin <– kautta pääsee pohtimaan Lintujen seurassa, mikä keski-iässä on niin ihanaa ja mikä niin kamalaa.

 10. lepis sanoo:

  No heh! Kepeyttä kerrakseen. Junareissulle menossa siis?

 11. Tommi sanoo:

  Nukesta täydet pisteet. Oli niin aidon näköiseksi saatu :)
  Olihan tässä hienoja lauluja hienoista suomalaisista elokuvista.

  • Viides rooli sanoo:

   Luuton mies lentää, siltä se minustakin näytti. :D Konduktööreillä on selvästi hyvä musiikkimaku. Ja mukavahan se on kaveriporukassa töitä tehdä…

 12. Timo sanoo:

  Mainio veto! Lapparit on olleet lemppareita 80-luvulta asti ja telkkarit + monet keikat on tullut katsottua. Tätä ei ookkaan vielä tullut vastaan uusintakierroksella ehkä-kaikki -boxissa, silloin alunperin toki on nähty tääkin. :-)