Pieni sana, suuri merkitys

Posted: huhtikuu 12, 2010 in Tanssi
Avainsanat:,

Voi, miten ilahduin tamperelaisen Tanssiteatteri MD:n bloginpitäjän, koreografi Samuli Roinisen, merkinnästä. Toisin kuin useimmat taideproduktioihin liittyvät blogit, Dancing Moominvalley on jatkanut elämäänsä ensi-illan jälkeen.

Tänään tutkaillaan arvosteluja. Kaikenlaista ne kriitikot kirjoittavatkin. ;) Mutta sulan hattuunsa Roininen ansaitsee viime torstain tekstistään. Siinä hän kiittää tanssiteoksen tekijöitä yhteisestä ponnistuksesta. Millainen lista se onkaan — ja samalla oivallinen muistutus siitä, miten teoksen syntyminen vaatii ison tiimin, jonka jäsenistä valtaosa toimii kulisseissa, kaukana valospoteista. Me katsojat unohdamme sen helposti, kun keskitymme ihailemaan estradilla esiintyviä taiteilijoita.

Kiitos. Niin pieni sana, niin suuri merkitys.

Lisäys klo 17.30

Pyysin Dancing Moominvalley -blogin kommenttilootassa Samulia kertomaan omista ensi-illan jälkeisistä tuntemuksistaan ja aatoksistaan. Hän vastasi saman tien ja kartoitti myös Tanssiteatteri MD:n tulevaisuuden suunnitelmia: tanssivat muumit nähdään pian muun muassa Tikkurilassa. Lukekaapa!

Mainokset

Kommentointi on suljettu.