Walesin tiikeri karjahtaa: suukkoja!

Posted: maaliskuu 28, 2010 in ♪♫ Sunnuntaiklassikko ♪♫, Musiikki
Avainsanat:, , ,

Kesäajan kunniaksi jaossa on suukkoja, tai ainakin mies, joka tulkinnasta riippuen joko jakelee tai vaatii niitä varttuneimmilta leideiltä (Act your age mama, not your shoe size). Kyseessä on Tom Jones, laulajalegendan tittelin ansainnut Walesin tiikeri, joka omalla pettämättömällä charmillaan vetää Princen alun perin tunnetuksi tekemän kappaleen Kiss. Taustapumppuna on 1980-luvulla perustettu syntikkapopin airut Art of Noise. Animaatiotekniikkaa hyödyntävä video on mielestäni mainio.

Ja sitten pieni bonuslinkki Spotifyn käyttäjille. Olen koonnut soittolistan sunnuntaiklassikoista. Koossa on yli kymmenen tuntia Lepiksen ideasta innostuneiden bloggaajien valitsemaa musiikkia. Cocktail on omani, ja joukkoon mahtuu varmasti myös joidenkin inhokkeja. Listalta myös puuttuu biisejä, jotka olisin mielelläni ottanut sekoitukseen mukaan, mutta valitettavasti Spotifyn valikoimat ovat joidenkin artistien ja bändien suhteen varsin suppeat.

Tämän viikon sunnuntaiklassikkojen saldo löytyy täältä.

Mainokset
kommenttia
 1. Vaiheinen sanoo:

  Jeah. Pitkästä aikaa tuli siis tämä kuultua jälleen. Yllättävän hyvin muuten kestänyt aikaa tämä veto. Kiitos. Tuo animaatio on aina yhtä valloittava ja tässä biisissä on energiaa ja sykettä.

 2. Viides rooli sanoo:

  Moi Vaiheinen, olitpa varhain liikkeellä. :) Samaa mieltä: energiaa ja sykettä riittää. Pidän myös Tompan huumorintajuisesta otteesta. Tämä biisi jos mikä on toteutettu pilke silmäkulmassa.

 3. Tuima sanoo:

  Aah, vaikken mikään Tomppa-fani olekaan, niin kyllä tiikeri osaa, ei voi mitään. Mainio biisi. Pitääkin tutustua Spotify-listaasi :)

 4. halo e sanoo:

  Walesin Tiikeri on komeaääninen sälli.
  WOW ja lämmin KIITOS tuosta Spotify-listasta! Tuo oli todellinen lahja, alanpa kuunnella heti.

 5. Viides rooli sanoo:

  Tervehdys Tuima, Tompan tyylistä on monta mielipidettä, mutta hänen äänensä vahvuutta ja lumoa tuskin kukaan kiistää. Hän on Walesin Tiikeri -lempinimensä ansainnut, totta vie!

  Hei Halo Efekti, ja ollos hyvä vain! Listassa riittää kuuntelemista, ja jos jotkut biisit eivät miellytä, ainahan voi hypätä niiden yli. :)

 6. susupetal sanoo:

  Tom Jones vetää tämän niin paljon paremmin kuin Prince, olen tykännyt tästä aina ihan sikana.
  Kun olin lapsi, telkkarista tuli Tom Jones-show, sitä tuli katsottua joskus. Naiset kävivät aivan kuumina lavan laidalla ja muistaakseni Tompalla heiteltiin alushousuja…
  Jonesilla on upea ääni, sääli että on levyttänyt niin paljon viihdemössöä, ainesta olisi ollut juurevampaan musiikkiin.

 7. Viides rooli sanoo:

  Moi SusuPetal, Tom Jones kuuluu myös minun huippusuosikkeihini, on kuulunut aina. Hänen äänessään on sellaista ytyä, että heikommat kaatuvat ensimmäisen säkeistön aikana. Ja mies sen kuin paranee vanhetessaan! Samaa charmia kuin Sir Sean Connoryssä… :)

 8. lepis sanoo:

  Hahaa, loisto veto! Tuo video on geometristen muotojen ilotulitus ja siksi niin loistava. Voisin katsella sitä ilman Tomppaakin vaik kuinka kauan.

 9. lepis sanoo:

  Siis hyvät hyssyrät sentähen! Missä välissä olet noin upean laajan kattauksen Sunnuntiklassikoista kerinnyt tekemään??? Huh. Kiitos ja kumarrus. Kävin heti nappaamassa sen boxiini. Loisto idea, sillä olen miettinyt pääni puhki miten nämä saadaan niputettua linkkilistaksi tai vastaavaa. Upeaa!

 10. […] tunnin kokoelman Sunday Classic biiseistä Spotify soittolistalle. Listan linkki on haettavissa Viides rooli-sivustolta. Upea lista ja huikea teko. Viidennellä roolilla on leveä pensseli täysillä […]

 11. Viides rooli sanoo:

  Moi Lepis, minustakin tuo video on tosi vinkee. :D

  Juu, tuo lista. Meni siinä vähän aikaa, mutta oli itse asiassa varsin nastaa käydä läpi Sunnuntaiklassikko-teemaan osallistuneiden bloggaajien valintoja. Ajattelin täydentää listaa vielä, sillä muutama tosi tärkeä bändi ja tyyppi on unohtunut. Kaikkia ei Spotifyn valikoimasta valitettavasti löydy, kaiketi tekijänoikeudellisista syistä, luulen ma.