Mullakin On Oikeus Olla Täällä

Posted: 12 maaliskuun, 2010 in Kulttuurin kentällä, Kuvataide
Avainsanat:, ,

Pääkaupunkiseudulla starttaa huhtikuussa MOOOT-hanke, joka pyrkii edistämään terveyttä ja hyvinvointia taiteen keinoin. Hankkeen toteuttaa helsinkiläinen Teatteri Venus, mutta myöhemmin toimintaan kutsutaan mukaan yhdistyksiä, hoitolaitoksia, toimintaterapiayksiköitä ja oppilaitoksia.

Ensimmäiseksi polkaistaan käyntiin kaikille avoin kaupunkitaiteeseen keskittynyt pilottityöpaja, jossa kaupunkiympäristöä tutkitaan toiminnallisten ja kokemuksellisten työtapojen avulla. Työpaja, jonka vetäjinä toimivat teatteripedagogit Maaria Tuhkunen ja Ursula Hallas, on maksuton, eikä aiempaa kokemusta teatterin tai muunkaan taiteen tekemisestä tarvita – uteliaisuus riittää!

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa sukella Universumin —> sivustolle, josta löytyy työpajatoiminnan aikataulu sekä lisätietoa hankkeesta ja vetäjistä. Mukaan pääsee 16 innokasta. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 31.3.2010 asti.

Ai niin, MOOOT. Se tulee sanoista Mullakin On Oikeus Olla Täällä, mutta lyhenteen sisälle kätkeytyy muitakin merkityksiä. Ruotsin ja norjan kielessä mot tarkoittaa kohti, päin ja vastaan. Englannissa moot merkitsee muun muassa keskustelua. Hollannin kielessä mot on yöperhonen.

Kommentointi on suljettu.