Saappaat jalkaan ja menoks!

Posted: tammikuu 31, 2010 in ♪♫ Sunnuntaiklassikko ♪♫, Musiikki
Avainsanat:,

Satuin katsomaan torstaina CSI:n yhdeksännen kauden viimeisen All in -jakson, jossa soi myös tämä sunnuntaiklassikoksi valitsemani These Boots Are Made for Walkin´. Biisistä kasvoi sitkeä korvamato, mutta en valita. Hienoa musiikkia, oiva soundi. Löysin Juutuubista hauskan 1960-luvun tv-ohjelmasta taltioidun version, jossa Nancy Sinatra esittää laulun yhdessä tanssiryhmän kanssa. Naisten asut ja koreografia ovat mainioita! :)

Videon ääni on ymmärrettävästi melko huono, ja niinpä liitän tähän linkin myös Groovesharkiin, jonka versio soi jo paljon muhkeammin. Lisäinfoa biisin taustahistoriasta ja muusta tuotannosta löytyy Nancy Sinatran viralliselta sivustolta. Nyt saappaat jalkaan ja menoks!

Muiden bloggaajien valitsemia sunnuntaiklassikkoja löytyy Lepiksen blogista.

kommenttia
 1. halo e sanoo:

  Koreografia ja asut on kieltämättä hauskat ja piisihän on tosiaan melkoinen korvamato, mutta jos tämä jää soimaan päähän nyt ensi viikoksi niin en suinkaan valita sitä ;D

 2. Kimmeli sanoo:

  Just, oikein minun tunnari, koska olen aivan ehdoton bootsien käyttäjä!

 3. Viides rooli sanoo:

  Moi Halo Efekti ja Kimmeli, kyllä Nancyä jaksaa kuunnella viikon ja toisenkin. Ja videossa nähdyt asuthan ovat taas muodissa, mikäli trendejä on uskominen. Mini on ensi kesänä tosi in! :D

 4. Hirlii sanoo:

  Hah hah :) – hauska: vaatteet, koreografia ja nuo buutsit. Olipas löytö.

 5. susupetal sanoo:

  Estas Botas Son Para Caminar!!!

  Upea video upeaan kappaleeseen. Minulla oli tämä biisi aikanaan singlena, muistaakseni.

 6. Viides rooli sanoo:

  Terve Hirlii ja Susupetal, Tämä on selvästi Kimmelin valitseman biisin henkinen pikkuserkku. :) Hyvän tuulen musaa, molemmat, vaikka Nancyn sanoma onkin stydimpi, eli nyt saapastellaan pettäjämiesten ylitse!

 7. Viides rooli sanoo:

  Hei Eleanor V, :D!

 8. Timbut sanoo:

  Viikon rekvisiittapiteet valuu tänne. Uhkea! Mun yli ei kävellä! Kääntyy kannoillaan ja kävelee kohti horisontin auringonlaskua. Antaa palaa! Hämärästi palautuu. Kuuluu paremmin — ha — tosiaan tuolla sharkissa. Ne vanhat parhaat saappaat kuljetaan linttaan ja puhki, vielä paikatuillakin yritetään tallata aavikolla. Kuka tekis’ vaelluskenkälaulun? Onks tää biisi suomeksikin?

 9. panu sanoo:

  Todellinen helmi. Muistaakseni löytyy myös Kubrickin Full Metal Jacketin soundtrakiltä, jossa se saa aika omituisen sivumaun (kuten Mickey Mouse Clubin tunnuslaulu, jota elokuvan merijalkaväen sotilaat laulevat marssiessaan liekehtivän Huen kaduilla).

 10. Yaelian sanoo:

  Tämä onkin sellainen kappale ,joka jää soimaan korviin,eikä sitä helposti unohda! Kyllä Nancy valitsi saappaansa hyvin…

 11. Viides rooli sanoo:

  Hei Timbut, Panu ja Yaelian, unohtumaton helmi tämä on minustakin, loistavaa ajankuvaa. Täytyykin etsiä käsiin tuo soundtrack, en ole varmastikaan koskaan kuullut sitä. Kiitos vinkistä, Panu. Äänitearkiston mukaan ainakin Anna Hanski ja Satu Pentikäinen ovat levyttäneet kappaleen suomeksi.

 12. Vaiheinen sanoo:

  Hieno klassikko kaikkinensa. Tosiaan biisi löytyy Full Metal Jacketilta kohtauksesta, jossa solttupojat neuvottelevat maksullisen naisen kanssa kaupoista Vietnamissa. Kuten panu sanoo, niin hieman kummallinen sivumaku leffassa tuosta jäi.

 13. Tommi sanoo:

  Onhan tämä hieno biisi – tietenkin hauskaa esitystä unohtamatta. Tuosta Full Metal Jacketista minäkin tämän muistan. Hieno ristiriita.

 14. Viides rooli sanoo:

  Moi Vaiheinen ja Tommi. Nyt on siis pakko hankkia paitsi soundtrack myös katsoa leffa. Se on jäänyt minulta näkemättä. Kuvauksenne perusteella ristiriita sen ja valitsemani videon välillä lienee ihan järjetön. :)