Aavesormia, satiirikkoja ja kasvaimia versova viemäri

Posted: 18 tammikuun, 2010 in Lukuiloa, Media
Avainsanat:

Ihme on jälleen tapahtunut: uusi Särö on pullahtanut painosta täynnä merkillistä väkeä, kiehtovia tarinoita, outoja kuvia, rimpuilevia ajatuksia ja pysäyttäviä sanoja. Sivuilta vyöryy unien musiikkia, savantteja, geneetikkoja, tajun draamaa ja esikoisrunoilija Tuukka Hämäläisen säkeitä.

Mukana on myös uusi kritiikkiosio, jota luotsaa Jyväskylän yliopiston verkkoprosaisti, kirjoittamisen opettaja Risto Niemi-Pynttäri. Tuliterän numeron kunniaksi toimitus piti männä viikonloppuna pikkujoulut (luitte aivan oikein), ja silloin esiin rävähti kevään markkinointislogan: Särö — sopivan hämärä. ;)

Etkö vielä kuulu Särön valaistuneeseen tilaajajoukkoon? Sukella –> tänne <– ja jo parilla eurolla postiluukustasi alkaa tippua vastustamatonta sanataidetta. Me emme ota lukijoitamme kevyesti!

kommenttia
  1. Eleanor V sanoo:

    Ja Särö on vielä kaiken lisäksi hirveän kaunis ulkoisesti, tämänkin kertainen kansi ihan hiveli silmiä. Ja ekaa kertaa värisivuja:-)

  2. Viides rooli sanoo:

    Moi Eleanor V, mekin olemme ihastelleet värejä ja ennen kaikkea Sannan ja Arin kädenjälkeä: miten kaunis kansi ja mainio taitto! :)