Nyt näppäimet laulamaan lapsuustarinoita!

Posted: 8 joulukuun, 2009 in Arjen ilot, Rikasta arkea, Sanojen mahti
Avainsanat:, ,

Kirjoittaisinko talvipäivästä, jolloin aurinko sytytti Näsijärven jäälle kerrostuneen lumen timanttimereksi, ja minä olin talvipompassani kuin pieni Michelin-ukko jännittäessäni isän vierellä, käykö kala koukkuun? Vai kesäillasta, jolloin lokkien huudot kiirivät saaresta saareen, katiskassa potki valtava hauki ja savustusuunin tulella silatut tuoksut kiemurtelivat ilmassa?

Pitääpä miettiä vielä hetki, vaan ei liian kauan, sillä Lapsena kerran -kirjoituskilpailun takarajaan on aikaa enää runsas kuukausi. Kilpailuaika päättyy 31.1.2010.

Vesaisten Keskusliiton, Maaseudun Sivistysliiton ja Suomenmaa-lehden yhteistyössä järjestämä kilpailu on valtakunnallinen ja kaikille avoin. Aiheena on lapsuus; sen pienet, aurinkoiset hetket, jotka ovat piirtyneet mieleen monella tapaa unohtumattomina. Tärkeintä on, että muisteltava hetki on kirjoittajalleen edelleen merkityksellinen ja arvokas muisto omasta lapsuudesta.

Tyyliltään kirjoituksen tulee olla kaunokirjallinen kertomus, novelli tai lyhyt proosateksti. Kukin kirjoittaja saa osallistua kilpailuun enintään kahdella tarinalla. Lisätietoja löytyy —> täältä.

Kommentointi on suljettu.