Mieltä piristävä kierros blogiavaruudessa

Posted: 13 marraskuun, 2009 in Blogit, Sanojen mahti, Sarjakuvat
Avainsanat:, , ,

Tänään vinkkaan kiinnostavista blogiteksteistä. Aloittakaamme kierros WWF Suomen sivustolta, josta löytyy ajankohtaisia ympäristöteemoja luotaava kimppablogi Villi planeetta. Tällä kertaa näppäimistön äärellä on Henna Rouhiainen, joka aprikoi, ketkä hoitavat planeettaamme: tohtorit vai puoskarit.

Joutilaisuuden vaikeaa taitoa pohtii Mari Koo, jonka blogi on suoranainen aarreaitta kaikille kulutuskysymyksistä ja sosiaalisen median mahdollisuuksista kiinnostuneille. Sosiaalisen rikoksen, ystävien laiminlyönnin, äärellä on riehakasta keski-ikää viettävä Tiina Kaarela, jonka kirjoituksilla on yllättävä vaikutus: ne saavat vannoutuneimmankin maakravun innostumaan purjehduksesta ja saapasmaasta (tosin Italia-fani olin jo entuudestaan).

Marraskuun selätystä harjoittaa Hirlii, joka raottaa Preivi-blogissaan pimeän kuukauden salaisuuksia. Saman hankkeen äärellä on Lepis, jonka Parallel Lines -blogista löytyy myös Sunday Classic -osio. Sen innoittamina bloggaajat esittelevät joka sunnuntai klassikon aseman tavalla tai toisella saavuttaneita lembibiisejään. Tule sinäkin mukaan ja perehdytä meidät mielimusiikkiisi!

Kierroksen lopuksi tarjoilen kaksi sarjakuvablogia: Ville Rannan viiva on villi ja vapaa. Uusimman tarinan keskiössä ovat alastomat orvot. Kotikaupungissani asuu myös tsäpäkkä leidi Kaisa Leka, joka miettii myräkän olemusta. Heisulivei ja hyvää viikonloppua!

PS. Silmäilkää myös Twitter-viestejäni tuossa oikealla ————————->
Niihin liitetyt linkit sisältävät ajankohtaisia ja kiinnostavia juttuja & videoita.

kommenttia
 1. Mari Koo sanoo:

  Oh, kiitos kehuista! Pitäisi muistaa itsekin harrastaa useammin kertoa, mikä muiden blogeissa on ilahduttanut.

 2. Viides rooli sanoo:

  Ollos hyvä vain! Tarkoitin mitä kirjoitin: blogisi on aarreaitta, johon on ilo sukeltaa. :)

 3. lepis sanoo:

  Kiitos kiitos niin Marraskuun selättäjien kuin sunnuntai klassikoiden soittajien puolesta :)

  Galleria Selätyksen avajaiset ovat muuten tänään lauantaina klo. 15 osoitteessa http://www.galleriaselatys.wordpress.com
  Tervetuloa tutustumaan interaktiivisesti tuotettuun blogiyhteisötaiteeseen.

 4. Viides rooli sanoo:

  Moi Lepis, ja kiitos kutsusta! :) Täytyykin pyrähtää paikalle tutustumaan teoksiin.