Presidentin miehet — ja monta naista

Posted: 31 elokuun, 2009 in Media, Valokuva
Avainsanat:, ,

Miltä valta näyttää? Millaisia ovat ihmiset, jotka tekevät koko maailmaa koskevia päätöksiä? Yhden näkemyksen antaa valokuvaaja Nadav Kander, joka on kuvannut Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman tärkeimmät neuvonantajat ja ministerit. Obama´s People -kuvasarja on nähtävissä vuoden 2009 parhaaksi brittiläiseksi web-sivustoksi valitun The Guardianin sivustolla ja kokonaisuudessaan Kanderin omalla sivustolla.

kommenttia
  1. tintti sanoo:

    Ei kolahtanut mulle; porukka näyttääkuvissa Michael Jacksonin Thrilleristä karanneilta. Mutta makuasioista blaa-blaa-blaa-blaa… ja sitä rataa. Se, että omaa vahvan näkemyksen ja on sille uskollinen on jo iso plussa. Katsoja voi sitten päässään ladata kuvaan ne merkitykset mitä haluaa.

  2. Viides rooli sanoo:

    Kiinnostavaa on se, ettei Obaman väki pönötä ja korosta valtaansa tarkoin valitulla rekvisiitalla tai ympäristöllä, kuten monissa muissa politiikan merkkihenkilöistä otetuissa potreteissa on tehty. Ovatkohan kaikki kuvatut olleet tietoisia, että Kander esittää heidät todellakin oman näkemyksensä mukaan? Epäilen.