Löytö

Posted: elokuu 17, 2009 in Kulttuurin kentällä, Valokuva
Avainsanat:,

Tuttu tarina: googlatessani taustatietoja työprojektia varten päädyin aivan toisaalle, tällä kertaa erinomaisesti koostettuun ja tyylikkäästi toimitettuun valokuvablogiin. Hienon löydön takaa paljastuu neljä pohjoisen miestä: Samuli Ikäheimo, Jussi Leinonen, Antti Sompinmäki ja Petri Uutela. Tutustukaa itse —> Strap photos.

Mainostanpa samalla omia otoksiani —> Muistin tie. Ne ovat valovuosien päässä ammattilaisten tasosta, mutta harjoitus tekee mestarin. Eikös sitä niin sanota? ;-)

Ja lisää kuvia, eli esteetikon näkemys maailmanlopusta. Näinkin kauniisti voi elomme pallolla päättyä. Musiikkina Pink Floydin The Great Gig in the Sky. (via terorizt)

Advertisements
kommenttia
 1. susupetal kirjoitti:

  Kävin katsomassa Muistin tietä, siellä on näköjään kommenttimode päällä, jätin sinne kommentin.

 2. Viides rooli kirjoitti:

  Moi SP, ja kiitos vierailusta. Muistin tiellä täytyy blogivastaavan so. minun hyväksyä kunkin kommentoijan ensimmäinen viesti; sen jälkeen reitin pitäisi olla ennakkosensuurista vapaa.

 3. marja-leena kirjoitti:

  Oli hauska nähdä valokuvasi, kauniit ja mukavasti nimetty Muistin tie!

 4. Viides rooli kirjoitti:

  Hei Marja-Leena, ja hauskaa, kun piipahdit Muistin tiellä. ;-)

  Olen harrastanut nuorena valokuvausta, mutta siitä on jo 30 vuotta (iiik, mihin kaikki nämä vuodet ovat kadonneet?). Olen usein ajatellut herättää harrastuksen jälleen henkiin, ja tämä on eräänlainen alkusoitto sille. Osa kuvista on otettu kännykkäkameralla, ja tiedän, että järjestelmäkameralla jälki olisi ollut parempaa.

  Osa kuvista saattaa vaikuttaa tylsiltä myös siksi, ettei niissä juurikaan näy ihmisiä. Se on oma päätökseni: en halua ilman lupaa levitellä kuvia sukulaisistani ja ystävistäni pitkin nettiä.

 5. lepis kirjoitti:

  Komeita kuvia kaikkien linkkien takana ja tuo video oli hieman pelottava.

 6. Viides rooli kirjoitti:

  Thänkx, Lepis! Kieltämättä maapallon tuhoutuminen on pelottava ajatus, mutta tulimeren leviäminen on kuvattu vahvasti. Alkaisikohan elämä uudelleen kuumuuden laskettua?

 7. Visa kirjoitti:

  Viides rooli,

  Kaunis kiitos innostavista kommenteista Kannuvalimossa uudesta Mojo-kirjastamme! Hyvä jos sivut himottavat ostamaan, se on tarkoitus.

  Kiitos

 8. Viides rooli kirjoitti:

  Moi Visa, —> Mojo-sivustonne <— on kaiken kehumisen arvoinen. Nälkähän siinä tuli kaikkea sitä antia katsellessa. ;-) Odotan myös innokkaasti Iiron Mojo-biisiä.