Pestossa sen salaisuus

Posted: Touko 25, 2009 in Arjen ilot, Makunautintoja
Avainsanat:,

Täydensin männä viikolla kirjavarastojani pääkaupungin kirjakaupoissa (ostin mm. tämän) ja piipahdin välillä haukkaamassa pientä suolaista Stockmannin kuudennessa kerroksessa sijaitsevassa .temp-ravintolassa. Paikka oli rauhallinen, rennosti sisustettu ja mukava, ja seinustalle sijoitetulta pitkältä sohvalta oli nastaa katsella muuta murkinoivaa väkeä, paikallisia ja muiden maiden matkalaisia, joita Helsingissä tuntuu olevan jo paljon.

Poimin tarjottimelleni haudutettua teetä ja muna-anjovisvoileivän, joka näytti tavallista tuhdimmalta. Syynä olivat keitetyt, pilkotut, kylmät uudet perunat, jotka oli sivelty kevyesti pestokastikkeella. Päälle oli aseteltu iso annos pannulla kuullotettua punasipulia. Munan ja anjovisfileiden kanssa ne maistuivat todella hyvältä! Ja leipä oli tietenkin tummaa. Kotiin päästyäni valmistin iltapalaksi samanlaiset leivät. Mmmmm. Suosittelen!

Mainokset

Kommentointi on suljettu.