Ja äkkiä kaikki on toisin

Posted: Touko 19, 2009 in Arjen ilot, Viistoa kamaa
Avainsanat:, ,

Vain pari vesipisaraa väärässä paikassa, ja keittiöni on täynnä vieraita miehiä. Kaikki alkoi anivarhain aamulla, kun olin aikeissa lähteä toiseen kaupunkiin tervehtimään sairaalaan joutunutta sukulaistani ja aamiaista kootessani äkkäsin lammikon sähkölieden päällä. Hälytin oitis huoltomiehen paikalle (vesivahinkojen kanssa ei pidä viivytellä), ja nyt iskuporakone raikaa yläkerran huoneistossa. Seuraavaksi mieskööri repii keittiöni seinän auki.

Vain pari vesipisaraa väärässä paikassa, ja äkkiä kaikki on toisin. Matka lykkääntyy, suunnitelmat muuttuvat, suvulle ja ystäville singahtaa tekstareita, keittiön irtaimisto on siirrettävä muihin huoneisiin, vakuutussopimukset pitää kaivaa esiin, isännöitsijän kanssa täytyy neuvotella, kalenteri on rukattava uudelleen.

Vain pari vesipisaraa. Ihmeellinen neste.

kommenttia
  1. TR sanoo:

    No voih sentään!

  2. Viides rooli sanoo:

    No ei tämä vielä maailmanloppu ole: toistaiseksi en ole tarvinnut snorkkelia, kuten ystäväni Tarja ehdotti ;-)

    Nyt keittiöni on televisiotrendien mukainen: minulla on reikä seinässä! Yläkerrasta on rouhittu lattiaa, mutta vuotokohtaa ei ole paikallistettu. Iskuryhmä palaa työkaluineen huomisaamuna. Toivottavasti tippuvan veden arvoitus ratkeaa silloin.