Piipahdus Klik-klik-maassa

Posted: 11 toukokuun, 2009 in Rikasta arkea, Silmä lepää
Avainsanat:, ,

Vierailin viikonloppuna ystäväni luona Klik-klik-maassa. Suunnittelimme yhdessä erään diaesityksen visuaalista ilmiasua, enkä voi kuin ihailla ammattilaisen tarkkaa silmää, reipasta työmoraalia (hommiin ryhdyttiin heti eikä vasta päivällisen jälkeen) ja kykyä työstää riihikuivastakin virkkeestä graafisesti kaunis, oivaltava ja sanoman selkeästi esiin nostava paketti.

Häikäistyin myös ystäväni hyvässä järjestyksessä olleesta, rakkailla esineillä sisustetusta kodista ja etenkin inspiroivasta työhuoneesta, mikä antoi puhtia myös oman työpisteeni kunnostamiselle. Terveisiä myös suikkapäiselle siipalle ja kissoille, ehkä ensi kerralla tapaan myös Arktisen.

kommenttia
  1. […] Taivaannavalta tipahdettiin viikko sitten meille vierailulle ja näillä näkymin tullaan toistekin. Vastavierailullekin ollaan menossa, työn merkeissä ja muutenkin, kunhan saadaan asiallinen kesäkumipyörä alle; on omituista että omin neuvoin matkaan menisi noin tunti, mutta julkisilla jopa kolmatta (ja tässä päässä vielä 3 km kävellen), sillä silloin pitää pakosti kiertää pääkaupungin kautta. […]