Musiikillinen ihme — jo toistamiseen

Posted: 16 huhtikuun, 2009 in Arjen ilot, Musiikki
Avainsanat:, ,

Kaksi vuotta sitten puhelinmyyjänä toiminut Paul Potts häikäisi laulutaidoillaan Britain´s Got Talent -ohjelman tuomarit (joihin kuuluu myös teräväkielinen Idols-kisasta tuttu Simon Cowell). Nyt saman tempun tekee Susan Boyle, 47-vuotias skotlantilaisnainen. Elaine Paigen jalanjäljille toivova Boyle on matkalla tähtiin, ja tämä juutuubissa pyörivä video, jota on katsottu yli 11 miljoonaa kertaa, todistaa sen. Samalla se todistaa, ettei ensivaikutelma ole aina se oikea, vaan olemme tosiasiassa varsin usein omien ennakkoasenteidemme ja -luulojemme vankeja.

Wikipediaan on jo syntynyt oma sivu Susan Boylesta, tietenkin. Nyt tiedämme, että hän on yhdeksänlapsisen perheen kuopus, kärsi happivajeesta synnytyksen aikana, toimi sairaan äitinsä omaishoitajana ja asuu Blackburnissa 10-vuotiaan Pebbles-kissansa kanssa. Lisämateriaalia ilmestyy satavarmasti lisää — ja pian.

kommenttia
 1. Zepa sanoo:

  Nää on NIIN HIENOJA hetkiä!! :-))))))

 2. Viides rooli sanoo:

  Samaa mieltä, Zepa! Tällaista yllätystä on niin nastaa katsoa ja kuunnella. Tämä on myös niitä hetkiä, jolloin kiitän Youtuben kehittäjiä: se mahdollistaa tällaisten ihmeiden todistamisen.

 3. hirlii sanoo:

  Kuuntelin hänen tulkintansa biisistä ”Cry me a river” ja huh ! Tällä naisella on ääni, joka menee luuytimeen asti.

 4. Viides rooli sanoo:

  Moi Hirlii, odotan jo nyt innolla Boylen levyä. Hänellä on poikkeuksellisen hieno ääni, se käy ilmi juutuubin videoistakin. Minkähänlaisiin sfääreihin hän yltääkään studiossa äänivelhojen seurassa?

 5. hirlii sanoo:

  Voivoi, toivon että hän pysyy ja seisoo niillä jaloillaan, joilla seisookin: ei anna tekniikan ”tuhota” ääntään. Lisäksi toivon ettei Bisines tuhoa hänen elämäänsä vaan tuo nimneomaan hyvää hänelle. Voihan se olla, että parhaimmat hetket olivat juuri tässä – emme tiedä vielä. Mutta taatusti, hän saa hyvän ”kolmannen” iän itselleen ja on sen ansainnut, totisesti.