Moppitukat valtaavat Tampereen

Posted: maaliskuu 16, 2009 in Musiikki
Avainsanat:

Suomeen on syntymässä uusi musiikkitapahtuma, Tampere Beatles Happening, joka kokoaa kaikki moppitukat (sekä ennen kaikkea ne, joilta tukka on jo rankasti harventunut) Tampere-taloon tammikuun lopulla.

Tapahtuman tiimoilta on pystytetty myös –> blogi, joka on jokaisen Beatles-diggarin unelma; niin valtavasti tietoa ja kiehtovia anekdootteja Beatles.fi-sivusto pitää sisällään. Kirjoittajien joukossa on pitkän linjan muusikoita, muun muassa Jussi Raittinen sekä Jiri Nikkinen, jonka teksti, Beatles-muisteloa, on lumoava kertomus täynnä omakohtaisia kokemuksia ja tunnelmia.

Vauhtiin on päässyt myös ”vakavasti Beatles-tautiin sairastunut” Heikki Lehtonen, joka esittelee kaksi Liverpoolin dinosaurusta. Viidennen Beatlen jäljillä on Tapani Lepomäki, festivaalin taiteellinen johtaja ja The Urban Crow -yhtyeen kitaristi. Ne, jotka eivät malta odottaa tammikuuhun asti, voivat suunnistaa fiilistelemään ikihittien parissa tällä viikolla Linnanmäen Peacock-teatteriin, jossa The Urban Crow esittää Beatles Forever -musiikkirevyyn. Pankaahan viidakkorumpuun jytkettä!

Lisäys klo 14.30

Jagen renessanssi -blogissa on hauska testi, jonka avulla voit kokeilla, mahdutko ihmiskunnan —> parhaimmistoon. Kehitynkö jatkuvasti geenipankkina? Hmmm.

Mainokset

Kommentointi on suljettu.