Ei kahta ilman kolmatta

Posted: 1 maaliskuun, 2009 in ♪♫ Sunnuntaiklassikko ♪♫, Musiikki
Avainsanat:,

Soitatan vielä tänään sunnuntaiklassikoissa countrya, mutta ensi viikolla lupaan valita toisen genren. Valintani osui tällä kertaa kymmenisen vuotta sitten perustettuun ohiolaiseen bändiin nimeltä Rascal Flatts. En edes väitä, että bändin tuotanto olisi kauttaaltaan komeaa ja henkeäsalpaavaa, mutta joukkoon mahtuu itseäni sykähdyttäneitä biisejä kuten nämä kaksi juutuubista poimimaani: intensiteetiltään hienosti kasvava balladi Take Me There (video on kuvastoltaan vähän liian teiniromanttinen minun makuuni, mutta nyt esitelläänkin musiikkia — kai) sekä Las Vegasissa kuvattu livetaltiointi Me and My Gang.

kommenttia
 1. hirlii sanoo:

  Mielenkiintoinen bändi, nämä country löytösi ovat olleet ihan kiintoisia kuunneltavia, että kiitos niistä;) Tämäkin on.

 2. susupetal sanoo:

  Huomasin, että en ole kantrituulella tänä aamuna tai sitten tuon ekan videon teinix-meininki pelästytti minut!
  Vaan niin kuin Hirlii tuossa toteaa, mielenkiintoista kuunnella joskus muutakin kuin oman genrensä musiikkia.

 3. Tuima sanoo:

  Pidin tuosta ekasta kovastikin (videon poikakin oli kovasti söötti), helposti kuuntelisin bändiltä lisääkin.

 4. Viides rooli sanoo:

  Näin ne mielipiteet menevät ristiin, vai mitä Hirlii, SP ja Tuima? Tuosta mieliala-aspektista olemme keskustelleet tässä blogissa ennenkin. Musiikki ei ole pelkästään makuasia, vaan myös kuuntelijan oma mielentila vaikuttaa vahvasti siihen, mitä jaksaa ja haluaa kuunnella.

  Tuo kakkosvideo, Me and My Gang, on esimerkki musiikista, jota tykkään kuunnella silloin, kun menojalka väpättää. Ei liian raskasta, ei liian poppia, vaan sopivasti letkeän rokahtavaa.

 5. lepis sanoo:

  Mielenkiintoinen uusi country tuttavuus tämäkin. Todella paljon pidin tästä ja kuuntelin tubessa hieman enemmänkin. Ainoa mikä tässä videossa häiritsi ole se helikopterin rutkutus. Sietää soittaa toistekkin :)

 6. Yaelian sanoo:

  Kuuntelin tuon ekan biisin, ihan kvia kappale,en ole kuullut aikaisemmin.Hyvä ääni laulajalla.

 7. elekia sanoo:

  Minuakin vähän häiritsi ekan videon taustamökä. Noin muuten ihan mukava kappale, leppoisa. Mutta jotenkin se jätti kylmäksi. Kenties olen liian levoton nyt kuuntelemaan rauhallista musiikkia.

  Täytyy tosin tunnustaa, etten oikein pitänyt tuosta toisestakaan biisistä. En osaa selittää, joistain sitä vain pitää ja joistain ei.