Salainen rakkaus

Posted: 15 helmikuun, 2009 in ♪♫ Sunnuntaiklassikko ♪♫, Musiikki
Avainsanat:,

Tänä sunnuntaina paljastan salaisen rakkauteni. Olen nimittäin tykästynyt vuosien myötä aina vain vahvemmin countrymusiikkiin. Ja kiitos verkon ja iTunesin olen onnistunut löytämään suuren määrän huikeita laulajia, lauluntekijöitä, bändejä ja biisejä.

Sunnuntaiklassikoksi olen valinnut svengaavan tulokkaan, ”Music Cityssä” eli Nashvillessa työskentelevän avioparin Joey + Rory, jonka listahitiksi noussut laulu Cheater, cheater mallaa sekin otsikkoon.

Tämä päivä kuluu Tampereen Kirjamessuilla Elämäni kivet -kirjan merkeissä, joten en valitettavasti ennätä esitellä muiden sunnuntaiklassikkoja saati kommentoida niitä. Onneksi Lepis kokoaa päivän saldon omalle sivustolleen.

kommenttia
 1. lepis sanoo:

  No olipas hieman erilainen rakkauslaulu! Nyt mennään sellaiselle osa-alueelle musiikkirintamalla, josta onkin oikeastaan aivan mukava kuulla uusia helmiä. Oma country & western-tuntemukseni rajoittuu klassikoihin ja tämä uudempi tavara on jäänyt aivan pimentoon.

  En muuten linkittele enää. Se on siirretty semi-automaattiseksi eli vastuutettu teitä soittelijoita. Olen luonut sinne PL-blogiin uuden sivun nimeltään Sunday Classic (löytyy yläpalkista ja sivupalkissa on myös linkki sinne) ja siellä on Mr. Linky banneri, jota klikkaamalla aukeaa sivu jonne jokainen voi omatoimisesti linkittää päivän klassikon. Eilen illalla huomasin, että voin linkittää ne taas takaisin omalle sivulleni automaattisesti, kunhan kaikki ovat laittaneet omansa. Taidan alkaa tehdä sen tästä eteenpäin aina maanantaisin. Tämä WP kun rajoittaa tuon linkitysohjelman käyttöä, joten sitä ei saa yhtä toimivaksi täällä kuin esim. Valokuvatorstaissa.

 2. Hirlii sanoo:

  Mukavia messuja ! Ja kirjalle menestystä.

  Countrystä olisikin myöhemmin mielenkiintoista kuulla kauttasi muitakin, uudempiakin biisejä kun kerran toit päivän valoon salaisen rakkautesi ja asiantuntijuutesi tässä asiassa. :)

 3. susupetal sanoo:

  Aikanaan kuuntelin enemmän kantria, nykyään on jäänyt, joten uusia nimiä en juurikaan tunne.
  Ihan oma lajinsa, joka vaatii tietyn mielentilan kuuntelua varten.

 4. lepis sanoo:

  Taidat olla menossa… Joten linkitin sinut sinne :)

 5. Tuima sanoo:

  Vieraat esiintyjät ja vieras kappale, mutta kunnon countryääni laulajattarella. Olen alkanut kuunnella jonkin verran countrya ja varsinkin bluegrassia kausittain. Yksi suosikkiäänistänio on Ginny Hawker, jolta en tuubista löytänyt mitään, mutta Amazonin kautta voi kuulla pätkän. Tuo Don’t neglect the rose on hänen esittämänään kaunis kuin mikä.

 6. Tuima sanoo:

  Niin ja täytyy hankkia tuo kirja käsiin, kuulostaa kiinnostavalta. Heidi Krohn on hyvä näyttelijä!

 7. Elegia sanoo:

  Minullekin tämä laulava pariskunta on ihan uusi tuttavuus. Upea ääni naisella, tykkään itsekin countrista. Kehtaako tässä nyt tunnustaa, että Dolly Partonilla on paljon ihastuttavia biisejä.

 8. Viides rooli sanoo:

  Lepis, minulla oli sunnuntaiaamuna niin kiire, etten ehtinyt tarkistaa, mikä oli sunnuntaiklassikkoja koskeva käytäntö sivustollasi. Kiitos, kun linkitit puolestasi :-)

  Hirlii, messut menivat mukavasti. Mitä tulee countryyn, asiantuntija en ole mutta innokas kuuntelija kyllä. Voin vallan mainiosti esitellä myöhemmin suosikkeja.

  SP, olet oikeassa. Ihan joka tuulella countrya ei kestä.

  Tuima, kiitos linkistä. Oivallinen löytö. Ja kirjastoihmisenä sinä pääset Elämäni kiviin käsiksi ihankohtapiannyt :-)

  Elegia, Dolly rulaa! Hänellä on omintakeinen ääni ja taskusta löytyy tukuttain hyviä hittejä.