Nainen ja ääni

Posted: tammikuu 18, 2009 in ♪♫ Sunnuntaiklassikko ♪♫, Musiikki
Avainsanat:,

Tänä sunnuntaina on aika lisätä kaasua, joten olkoon rhythm´n´blues-osaston vuoro. Artistiksi olen valinnut naisen, joka on kuulunut suosikkeihini 1970-luvulta asti. Mikä ääni! Hän on tietenkin Chaka Khan, joka tarjoilee tässä live-versiona biisin Ain´t nobody.

Sunnuntaiklassikoiden parissa ovat myös Tuima, Sooloilija, Kari, Hirlii, SusuPetal ja Itkupilli.

Lisäys klo 18:45

Lepis antoi ymmärtää, ettei valitsemani videon äänen laatu tee oikeutta laulajalle. Tässä vaihtoehdoksi Chaka Khanin tulkinta klassikkobiisistä Summertime. Sovituksesta voidaan olla montaa mieltä, mutta leidin ääni taipuu uskomattomaan suoritukseen. Ja Chaka Khan on kyllä aina osannut valita taustabändiinsä taitavat soittajat.

kommenttia
 1. hirlii kirjoitti:

  Chaka Khan on mennyt ohi aikoinaan, mutta laulaa hän kyllä osaa.

 2. susupetal kirjoitti:

  Jostain syystä minäkään en ole pahemmin kuunnellut Chaka Kania, pitänee korjata tuo puute.

 3. Tuima kirjoitti:

  Hurja nainen – ja ääni myös. Ei mun suosikkeja, koska tämä ei vastaa musiikkimakuani, mutta laulajan ammattitaitoa arvostan.

 4. Viides rooli kirjoitti:

  Moi Hirlii ja SP, olen aidosti hämmästynyt, että Chaka Khanin veroinen laulaja on mennyt teiltä ohi. Kannattaa ehdottomasti tutustua arvon leidin tuotantoon.

  Tuima, ei kaikista voi eikä tarvitse tykätä. Musiikki(kin) on makukysymys :-)

 5. lepis kirjoitti:

  Sääli, että tuo vidon soundi on niin surkea. Tämä nainen on niin huikea, että ansaitsisi paremman. Kiitos kun toit Chakan mukaan :)

 6. Viides rooli kirjoitti:

  Pahoitteluni, Lepis, äänen kehnosta tasosta. Tänään on sunnuntaista huolimatta pitänyt paiskoa töitä oikein olan takaa, enkä siksi ole ehtinyt surffata juutuubissa loistoyksilöiden perässä. Muiden sunnuntaiklassikoiden kommentointi on samasta syystä jäänyt tänään väliin.

  Löytämälläni videolla on kuitenkin mielestäni hyvä tunnelma, yleisö on hienosti mukana ja Chaka Khan nauttii ilmiselvästi laulamisesta. Eikä bändiäkään voi moittia aneemiseksi, päinvastoin: takaköörin herroilla svengaa komeasti.

 7. kirsih kirjoitti:

  Hei hou blogissani on sinulle haaste, ellet ole tähän jo törmännyt aiemmin.

 8. Viides rooli kirjoitti:

  Kiitos haasteesta, Kirsi. Vastaan siihen lähipäivinä.

 9. Zepa kirjoitti:

  Chaka on hiton hyvä!

  Mutta mä korotan Crace Jonesilla – eka

  ja sama biisi 30 vuotta myöhemmin, sama esittäjä

  Ois niin makeeta kun me molemmet olitais lesboja ja sit me voitais mennä naimisiin ja mä voisin palvoo tota kotona. Mut ei kai sitten.

 10. Viides rooli kirjoitti:

  Tasan eivät käy onnen lahjat, Zepa;-) Grace Kelly on kieltämättä aina ollut persoonallinen ja karismaattinen tulkitsija.