Vierailta mailta

Posted: lokakuu 20, 2008 in Blogit, Maailmalla
Avainsanat:,

Silmäilen silloin tällöin blogini kävijätilastoja ja jaksan joka kerta ihmetellä, mistä kaikkialta merkintöjäni käydään lukemassa — tai ainakin vilkuilemassa. Parin viime kuukauden aikana Viides rooli on saanut vieraita mm. Ranskasta, Brasiliasta, Japanista, Bulgariasta, Belgiasta, Tanskasta, Saksasta, Espanjasta ja Intiasta. Eniten vieraiden maiden kävijöitä on tullut Irlannista, Kanadasta (tervehdys, Marja-Leena!), Yhdysvalloista ja Ruotsista. Uusi tuttavuus listalla on Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Tiedän, että osa kävijöistä on blogiini vahingossa osuneita natiiveja, mutta suurin osa on muualle pysyvästi muuttaneita tai väliaikaisesti ulkomaille työkomennuksen saaneita suomalaisia, näin uskon. Tämä tervehdys on teille kaikille: Hello! Haloo! Moro! Diga! Pronto! Hallo! Oho! Olá! Allô! Hallå! Hallo! Ahoj! Halló! привет! Tere!

Näin —> kaukaisia vieraita <— en ole vielä saanut, mutta lienee aiheellista ryhtyä miettimään sopivaa tervehdystä heillekin. Eihän sitä koskaan tiedä, kuka tulee käymään, vanhaa kahvimainosta lainataksesi.

Mainokset
kommenttia
  1. marja-leena sanoo:

    Kiitos tervehdyksestä! Bloggaaminen on mainio ja hauska tapa pitää yhteyttä monen kansan ihmisten kansa ympärin mailmaa, sehän on suurin yllätys ja lahja tämmöiselle koti ihmiselle!

  2. Viides rooli sanoo:

    Miten paljosta olisimmekaan jääneet paitsi, jos internetiä ei olisi kehitetty! Toki isossa verkossa on myös epäkohtia, mutta niinhän kaikissa asioissa on. Kuulla on aina pimeä puolensa.

    Pidetään jatkossakin yhteyttä, Marja-Leena, ja mukavaa syksyn jatkoa sinne Kanadaan!