Miten pidän energiavampyyrit loitolla?

Posted: 16 elokuun, 2008 in Arjen ilot, Meemit ja kiertikset
Avainsanat:,
 • Tee päivittäin 10-30 minuutin kävelylenkki. Hymyile kävellessäsi. Se on tehokkain masennuksen karkottaja.
 • Vietä joka päivä vähintään 10 minuutin hiljainen hetki. Hanki oveen lukko, jos se ei muuten onnistu.
 • Unelmoi enemmän hereillä ollessasi.
 • Tee rauha menneisyyden kanssa, niin se ei pilaa nykyhetkeä.
 • Elämä ei ole reilua, mutta se on silti antoisaa, hyvää.
 • Älä tuomitse muita.
 • Hankkiudu eroon kaikesta, mikä ei ole hyödyllistä, kaunista tai mielekästä.
 • Paras on vielä edessäpäin.

Tero Hannula esittelee —> blogissaan 25 elämän rakastamiseen ja hippeilyyn liittyvää neuvoa, kuten hän on päreen otsikoinut. Muistin nähneeni saman listan nettimaailmassa aiemminkin, mutta pidempänä versiona. Aivan oikein, hetken googlaus tuotti näytölle useammankin version, mutta osaan oli sotkettu sekaan kristillistä sanomaa, toisia taas oli muokattu laihduttamiseen tai muunlaiseen kehon muokkaukseen motivoivaan tyyliin. Mutta —> täältä löysin mielestäni alkuperäistä lähimmän olevan, 40 neuvoa sisältävän version.

PS. Vinkki energiavampyyrien karkotukseen löytyy kohdasta 17.

kommenttia
 1. kirsih sanoo:

  No jestas mitä lässytystä, voisin pahana päivänäni sanoa. Näin ok-päivänä hippeilyvinkit tuntuvat tosi järkeenkäyviltä. Voisin jopa sanoa tähän että :)

  Oma vinkkini on sellainen, että se ehkä sopii vain minuun:
  * Innosta Keke-koira kierimään selällään nurmikolla ja rapsuta koiran vatsaa. Muutaman sekunnin ajan en todellakaan muistele a)pankkilainan eräpäivää b)asiakkaan ankeaa palautetta tai c)hiiri-invaasiota satavuotiaaseen hirsitalooni.

 2. Viides rooli sanoo:

  Moi Kirsi, samaa mieltä: koirilla on lyömätön kyky puhaltaa pulmat hetkeksi syrjään.

  Onhan monissa elämäntaito-oppaissa tarjolla tosi lällyä kamaa, mutta on niissä pisara totuuttakin. Tuo päivittäinen ulkoilu pitäisi tehdä lakisääteiseksi. Uskon lujasti, että happihyppy auttaa pitämään pollaa kasassa.

  Kirjailija Kreetta Onkeli on joskus sanonut, että hän haluaa nukkumaan mennessään olla myös fyysisesti väsynyt: ”Jos en liiku, minulle tulee kummallinen olo, ajatukset ikään kuin kääntyvät negatiivisiksi, ja alan miettiä omia vikojani ja inhota itseäni.” Se on niin totta.