Ne tekevät sen itse

Posted: 4 kesäkuun, 2008 in Vastarannan kiiski
Avainsanat:, , ,

Suomalaisilla poliitikoilla ei mene hyvin: epäselvyyksiä ja eri tason skandaaleja sekä niiden selittelyjä on riittänyt jo kuukausitolkulla. Välillä toppuuttelen puhinaani ja muistutan median antia seuratessani, että myös toimittajilla on oma lehmä ojassa. Turha väittääkään, ettei poliitikkojen ja valtion virkamiesten edesottamuksista raportoimiseen liittyisi tietoista taktikointia, pahanilkisyyttä ja jopa ylilyöntejä.

Mutta voi pyhä sylvi, että taas saan lukea ministeriötason munauksesta, joka kaikessa järjettömyydessään ylittää jopa hölmöläisten toilailut! Kiitos Tero Hannulan ja hänen Post Scriptum -bloginsa (pankaapa tämä jyväskyläläisblogi suosikkeihinne!) olisin jäänyt paitsi tätäkin —> lukukokemusta, joka — jälleen kerran — pani minut miettimään, mistä ihmeestä me oikein maksamme näille arvon lainsäätäjillemme. Emme ainakaan asiantuntevuudesta. Sopan ylimpänä kokkina mestaroi viestintäministeri Suvi Lindén.

Lisäys 6.6.2008 klo 9.30
Asiasta kirjoittaa terävästi myös —> Hannu Oskala.

kommenttia
  1. Vaiheinen sanoo:

    Niin. Valitettavasti me äänestäjät tuppaamme valitsemaan valtakunnan asioita hoitamaan kunnallispolitiikan logiikalla ajattelevia henkilöitä. Se vaan ei oikein toimi tällaisissa laajakantoisemmissa asioissa. Varmaan me maksamme siitä, että äänestäjien silmissä kivat, mukavat ja kiltit edustajat siunaavat virkamiesten kirjoittelemat päätökset.

    Ja noin se on. Myös joillakin toimittajilla on lehmiä ojassa tai sen pientareella pohtimassa seuraavaa siirtoa. Pysyäkö tiellä vai mennäkö pientareelle kurvailemaan?