Harmaaherkuttelija ja muut postimerkkitaiteilijat

Posted: Touko 7, 2008 in Kuvataide
Avainsanat:, ,

Minusta on kiehtovaa katsoa, mistä kaikkialta blogiini on sukellettu. Tällä kertaa linkki johti Postimerkkikeskuksen sivustolle, jossa esitellään muun muassa tänä vuonna julkaistavien postimerkkisarjojen teemat. Ylihuomenna eli 9. toukokuuta myyntiin tulee suomalaisia kuvataiteilijoita ja heidän töitään esittelevä kuuden merkin —> kokonaisuus, johon on valittu Göran Augustsonin, Carolus Enckellin, Reino Hietasen, Kimmo Kaivannon, Juhani Linnovaaran ja Sam Vannin teokset.

Pakko jäkättää: miksi joukossa ei ole ainoatakaan naista? Vai onkohan syynä se, että postimerkkivihkon suunnitelleen Klaus Welpin seuraavana tehtävänä olisi laatia kuuden naistaiteilijoiden töiden kokonaisuus? Sitä ei sivusto paljasta.

Olen kieltämättä hyvin iloinen siitä, että uudesta postimerkkisarjasta kertovalta sivulta on linkkiyhteys taidemaalari Reino Hietasesta kirjoittamaani ja blogini Juttuarkistossa julkaisemaani Ajan virta -juttuun. Hän on otsikossa mainitsemani harmaaherkuttelija. Postimerkkikeskuksen sivuston kautta löytyy myös sarjan muista taiteilijoista tehtyjä juttuja, mm. Seija Kerttulan ja Helmut Dieckmannin laatima taiteilijakuva Juhani Linnovaarasta.

Kommentointi on suljettu.