Paluu menneisyyteen

Posted: Touko 6, 2008 in Arjen ilot, Vastarannan kiiski
Avainsanat:, , ,

Blogilista.fi on uudistunut, ja uuden sivuston tietojen mukaan olen näemmä päivittänyt blogiani viimeksi 17. maaliskuuta. Kaikki sen jälkeen kirjoittamani on kaiketi harhaa. Ja jokaisella suosikiksi merkitsemälläni blogilla on 7 tilaajaa sekä avainsanoina kissat, käsityöt ja neuleet.

Hah-hah! Vitsit, että minä jaksan nauraa näille teknisille ”uudistuksille”. Pitäisiköhän teettää sellainen ikioma Sampo-prenikka, jota jaettaisiin vinon hymyn kera kaikille tietotekniikan parissa enemmän tai vähemmän ryssineille?

Mainokset
kommenttia
 1. Mette sanoo:

  Sampo-prenikka on hyvä idea! Kannatetaan!

 2. marja-leena sanoo:

  Kävin katsomassa ja aivan outoa on minunkin, avainsanat ovat
  ”ampiaisvyötärö helmut kansalaisjournalismi kasari katkarapukasari rytmimenetelmä vahaus ylenpaltti”
  Hih!

 3. Viides rooli sanoo:

  Moi Mette ja Marja-Leena, Blogilista.fi on tarjonnut tämän päivän ehdottomasti parhaat hupihetket. Äsken minulla oli tilaajia 335 (sic!), ja silti lukijoita olisi viikossa vain 13. Avainsanani olivat osin vaihtuneet, nyt niiden joukossa olivat mm. kranssit ja vaihto. Tuon rytmimenetelmän ja vahauksen minäkin olisin halunnut :-D

 4. Vaiheinen sanoo:

  Jep. Kannatetaan prenikkaa SanomaWSOY:n uudistamalle blogilista.fi:lle. Minun tilaajieni määräniin ikään moninkertaistui kerralla, mutta lukijoita löytyy vain yksi. Ja blogistani tuli sitten blogilista.fi:n mielestä lähinnä hääblogi. Eipähän tarvitse enää miettiä onko bloggaaminen viihdettä vai ei.

  Heh, vieno hymy vaihtaa tasaisesti suupieltä…

 5. Viides rooli sanoo:

  Moi Vaiheinen, ehkä ne muut tilaajat katsovat blogisi kuvia ;-) Ja että mä repesin: hääblogi!

  Nyt (ke klo 6.45) kaikki suosikkibloggaajani ovat innostuneet Blogilista.fi:n mukaan marinoinnista ja pöytälaatikkoaktivismista. Mitä luulet, kauankohan tuo säätäminen vielä kestää?

 6. Vaiheinen sanoo:

  Tällä hetkellä (ke 7.49) Vaiheinen on liittynyt pari- ja ihmissuhdekanaviin sekä noussut sijalta 18809 pois. Blogeja itse järjestelmässä näytti olevan noin 15400, joten aika pohjalta on tultu:-) Nojoo…

  Säätämisen määrää on vaikea arvioida, kun ei edes tiedä mistä kaikesta on kyse. Jos nyt kaikkea ei ole kirjoitettu uusiksi, niin voisin kuvitella tilanteen rauhoittuvan päivässä parissa. Jos taas kaikki on pistetty uusiksi, voi säätämisen tarvetta riittävän. Yleensä tämä vaihe palveluiden uudistamisessa kannattaa tehdä testipenkissä ja suuremmalta julkisuudelta piilossa.

 7. Viides rooli sanoo:

  Olet oikeassa, muutokset kannattaisi saattaa menestyksellisesti päätepisteeseen asti, ennen kuin uusi paketti esitellään suurelle yleisölle, tässä tapauksessa ärhäkälle ja sanavalmiille blogiyleisölle.

  Tällä hetkellä (ke klo 12) Blogilista.fi:n aloitussivulle on näemmä lisätty Jaiku-kanava, jonka avulla tiedotetaan tilanteesta ja tehdyistä muutoksista. Kelpo lisäys.

 8. […] myöhemmin hänen aiheina olisi ollut lintu, valokuvat ja ryhmäblogi käsitöillä höysteityinä. Viides rooli: Paluu menneisyyteen on jakamassa Sampo-prenikkaa, jota jaettaisiin vinon hymyn kera kaikille tietotekniikan parissa […]

 9. Maurelita sanoo:

  Voi ei missasin kaiken huvin, minulla on ihan tylsästi saman verran tilaajia kuin ennenkin ja avainsanatkin mielikuvituksettomasti oikein. Byää !!!

 10. Viides rooli sanoo:

  Moi Maurelita, olet oikeassa: myrsky Blogilista.fi:n uudistuskentällä on jo laantunut, ei tosin täysin. Minua naurattaa yhä tuo Vaiheisen blogin luonnehtiminen hääblogiksi; mikään määritelmä ei voisi olla kauempana totuudesta.

  Aurinkoista kevään jatkoa sinne Pariisiin — vai joko teillä hehkuu kesä?

 11. […] emävalhe, tilasto Irvailin jo omassa blogissani, miten Blogilista.fi:n tekninen uudistus muistuttaa Sampo-pankin toimintaa, eikä loppua […]