Mies, metsä ja hevonen

Posted: 13 maaliskuun, 2008 in Arjen ilot, Kulttuurin kentällä
Avainsanat:, , , ,

Etsiessäni jälleen taustamateriaalia juttuuni päädyin Finnican eli suomalaisen kulttuurin tietokeskuksen ja toimintaverkoston sivustolle. Ja mitä löysinkään? Valokuvaaja Pekka Suomäen hienon —> kuvakertomuksen korpilahtelaisen maanviljelijän Tapio Salmisen arjesta. Tai nauttikaapa mieltä ylentävä tuokio Einari Vuorelan runon ja Hannu Ahosen luontovalokuvien parissa. Ne löytyvät —> täältä, kohdasta Metsän kuoro.

kommenttia
  1. merja sanoo:

    Tapion vuosi on myös koottu kirjaksi.
    Tämä on tätä Pekka Suomäen maaseudun kulttuurin hyväksi tekemää työtä taiteen keinoin. Näistä ansioistaan hän sai vuoden 2007 keskisuomalainen kulttuuriteko -palkinnon. Ja työ jatkuu edelleen. Mm Haihatuksen Henki ry:n puheenjohtajan nuijan naputtajana.

  2. Viides rooli sanoo:

    Hei Merja, eipä teillä ihan turha mies nuijaa heiluttelekaan. Hänen ottamansa Tapio-sarjan kuvat ovat reportaasia ja henkilökuvausta parhaimmillaan.

    Tunnustan tässä samalla julkisesti, että olen kurkkuani myöten kyllästynyt jo usemman vuoden vallinneeseen trendiin roudata väki studioon ja kuvata heidät mitä kummallisimmissa rooliasuissa ja lavasteissa. Ai niin, ja ilme on tietenkin joko täystympeä tai kaikki takahampaat esittelevä revittely. Huh-huh!