Tajunnan laajentajia

Posted: helmikuu 2, 2008 in Lukuiloa, Maailmalla, Musiikki
Avainsanat:, ,

Olen lisännyt blogilistalleni kolme kiehtovaa tuttavuutta, kaksi kotimaasta ja yhden Suomi-neidon rajojen ulkopuolelta. Gordionin Solmu sekä Hampurissa majaa pitävä Valo ja sateenvarjo kartoittavat tieteen maailmaa ja tutkimuksia. Teknologiaa ja yhteiskunnallisia ilmiöitä puntaroivan Vaiheisen sivustolta tein huikean musiikillisen —> löydön. Italialainen Stefano Bollani on alan harrastajille taatusti tuttu, mutta minulle pianistin jazzillinen repertoaari oli terra incognita. Bollanin omalta sivustolta, joka on visuaalisesti todella hienosti suunniteltu, löytyy myös musiikillisia makupaloja, jotka antavat osviittaa herran taidoista.

Lisäys klo 14.30
Gordionin Solmua pitävällä Tiedemiehellä on myös toinen blogi —> Tiede || Mies.

Mainokset
kommenttia
  1. Maurelita sanoo:

    Hih, haastoin sinut juuri listaamaan uusia tuttavuuksiasi, eli tämä meni nappiin… mutta voit tehdä tietty erillisenkin postauksen, vaikka liippaisee ehkä liian läheltä aihetta.

  2. Viides rooli sanoo:

    Terve Maurelita, minulla on taskussani pari muutakin uutta blogituttavuutta, mutta jemmaan haastettasi hetken ja palaan esittelyjen pariin myöhemmin, ok?

    Kiitos itsellesi erityisesti Soljan esiin nostamisesta; hänen –> Helvetin hyvin menee -bloginsa sarjakuvat ovat tosi nasevia!