Tanssiinkutsu

Posted: 11 tammikuun, 2008 in Arjen ilot, Kulttuurin kentällä
Avainsanat:, ,

Pankaahan kiertämään tämä viidakkorummussa tullut viesti kaikille tuntemillenne pääkaupunkiseudun senioreille, jotka ovat kiinnostuneet tanssimisesta. Nykytanssikoreografi Eeva Muilu etsii näet esiintyjiä uuteen taideprojektiinsa, joka pyrkii tarkastelemaan eri ikäpolvien maailmankuvia ja niiden välistä vuoropuhelua.

Muilu ohjaa liikkeellisen ilmaisun —> Ikäsuositus 65+ -työpajoja Helsingissä ja Espoossa tammi-helmikuun aikana sekä valitsee työpajoista viisi halukasta esiintyjää uutuusteokseensa. Projektissa syntyvä tanssiteos Jossain on jotain ensiesitetään tulevana kesänä. Esitys nähdään lisäksi Zodiak — Uuden tanssin keskuksen syysohjelmistossa Helsingissä.

kommenttia
 1. Tuima sanoo:

  Noudahan palkintosi!

 2. Viides rooli sanoo:

  Kiitos, Tuima! Kiitoksesi todella sykähdytti, varsinkin tänään, jolloin minusta on tuntunut, etten saa aikaiseksi yhtään järkevää ajatusta näin harmaana ja tihkusateisena päivänä.

  Ja hui kauhistus tuota plakaattiin liittyvää vastuuta eli palkinnon kierrättämistä eteenpäin. Ongelmani on sama kuin sinulla: seuraan monia todella kiinnostavia blogeja. Valinta on oleva vaikea, joten tämän tahdon miettiä tarkoin.

 3. haavetar sanoo:

  Kukkia minultakin! Kiitän kulttuurin laajasti ja syvästi ymmärtävää blogiasi, joka rikastuttaa minun arkea!