Tiimalasi kääntyy

Posted: 17 joulukuun, 2007 in Arjen ilot
Avainsanat:, , , ,

Aina toisinaan herään aamuun, niin kuin tänään, jolloin elämä näyttäytyy häkellyttävän upeana mahdollisuutena, täynnä iloa ja lupauksia. On pimeää, valo vasta matelee esiin horisontin takaa. Maa on kuurasta kalpea, ikkunasta avautuva maisema on kuin liidulla piirretty. Enää viisi vuorokautta, sitten tiimalasi käännetään ja päivät alkavat pidentyä. Miten olenkaan odottanut sitä. Selaan cd-rivistöä ja tiedän tarkalleen, mitä haluan kuulla tänä aamukajon hiljaisena hetkenä: Kate Bushin notkean äänen ja lumoavan Cloudbusting-biisin.

You’re like my yo-yo
That glowed in the dark.
What made it special
Made it dangerous,
So I bury it
And forget.

But every time it rains,
You’re here in my head,
Like the sun coming out —
Ooh, I just know that something good is gonna happen.
And I don’t know when,
But just saying it could even make it happen.

kommenttia
 1. LL sanoo:

  Minäkin kuuntelin aamulla Kate Bushia! The Sensual World -levyä. Voi pojat, että onkin oikea taideteos.

 2. Viides rooli sanoo:

  Moi LL, meillä taitaa olla aika lailla samanlainen musiikkimaku, ainakin mitä tulee naisartisteihin. Myös –> blogimerkintöjesi äärellä nyökkäilen päätäni tämän tästä tai nauran itseni kipeäksi vitsivalikoimiesi äärellä, kuten tänään. Tolkienin ihailijana tuo pikkujoulu Taru Sormusten Herran tapaan pudotti minut täysin! Ja kieltämättä Roope Ankka -versio on jokseenkin paha sekin.

  Tiedätkö: merkit ovat sen verran vahvat, että minun lienee korkea aika raijata maallinen ruhoni Club Libertén keikallesi!

 3. LL sanoo:

  Ha ha ha, tervetuloa vaan. Siellä me soitetaan, 1.1. lähtien!