Amor ja tähtäämisen vaikeus

Posted: joulukuu 14, 2007 in Arjen ilot
Avainsanat:, , ,

Muistatko vielä seinänaapurini Karrin? Rakkautta kaipaavan mainosmiehen, yksinäisen sielun, joka viime kesänä —> etsi morsianta sydämensä valituksi.

Elokuussa tarina sai jatkoa, kun Amorin apuna toiminut raati valitsi lukuisten persoonallisten hakijoiden joukosta naisista ihanimman. Silloin voittajan nimi pysyi vielä salassa, mutta nyt — sytyttäkää spotit ja juhlafanfaari soikoon! — paljastan, kuka pääsi treffeille herkän sinkkumiehemme kanssa. Raina toimii samalla syväluotaavana esittelynä suomalaisen miehen deittikäyttäytymisestä. Joko pian kuulemme hääkellojen riemukalkkeen?

Kuten —> Mainosmiehelle morsian -finaalivideosta paljastuu, runot kuuluvat jokaisen itseään kunnioittavan herrasmiehen hurmaamisrepertoaariin. Niille, joilla runon luomiskyky sykkii ja säkenöi, Mainostoimisto Urho on julistanut Suuren rakkausrunokilpailun. Anna siis lempesi läikähdellä lausein ja taivuta liekehtivät tunteesi värssyiksi, loitsuiksi, hymneiksi, balladeiksi tai vaikka jalat alta vieviksi tanka-runoiksi. Luvassa on ruhtinaallisia palkintoja.

Lisäys 21.1.2010 Zepan kommentin johdosta: Mainostoimisto Urho on lopettanut toimintansa, ja herrat jatkavat uraansa jo toisaalla.

kommenttia
  1. Zepa sanoo:

    ”Server not found” 21.1.10