Kiistän syyllisyyteni

Posted: lokakuu 31, 2007 in Mietteitä, Vastarannan kiiski
Avainsanat:, ,

Voisiko joku ystävällisesti selittää, miksi blogini päivittyy Blogilistalla harva se tunti, vaikka en pilkkuakaan merkinnöissäni muuta? Tämä tekninen mysteerio menee kerta kaikkiaan yli hilseen.

kommenttia
 1. Liekkiö kirjoitti:

  Vika lienee Blogilistassa, sillä ainakaan Bloglinesiin haamupäivityksiä ei tule. Kuulemma minunkin lokini on tänään valepäivittynyt Blogilistalla.

 2. Viides rooli kirjoitti:

  Kiitos, Liekkiö. Lohdullista kuulla, että muidenkin blogit käyttäytyvät aavemaisella tavalla.

 3. Visa kirjoitti:

  Sanos se! Kannuvalimo taas ei päivity vaikka kuinka kirjoittaisi. Ja taas päivittyy kun ei kirjoiteta.

 4. Viides rooli kirjoitti:

  Terve Visa, ei muuten ole pitkä aika siitä, kun äimistelin, miksi Kannuvalimon blogi ei ollut liikahtanutkaan listalla, vaikka sukeltaessani sivustollenne sieltä löytyi uutta kamaa läjäpäin. Tosi outo systeemi.

 5. mesis kirjoitti:

  Kiva, joillakin päivittyy itsekseen, vaikka ei kirjoita. Minun ei päivity ollenkaan, vaikka päivittäin kirjoitan. Ilmeisesti kirjoitukseni tulkitaan haamupäivityksiksi, kun laitan viestin välillä useamman kerran päivässä (minkäs mä sille voin, että uutisia tulee pitkin päivää ja sivustoni yksi tarkoitus on tietylle kohderyhmälle tuoda nettimaailman uutisia…)

  Mutta, mitäs me listoista. Kävijät kyllä kertovat omilla keinoillaan, mikä on blogin merkitys – vai onko sitä.

 6. Viides rooli kirjoitti:

  Moi Mesis, oikeassa olet: mitäs noista listoista. Mutta logiikan ystävänä minua kieltämättä ajoittain riipii tuo Blogilistan jokseenkin käsittämätön käyttäytyminen. No, jatketaan harjoituksia.

 7. Jukka kirjoitti:

  ”Mutta, mitäs me listoista. Kävijät kyllä kertovat omilla keinoillaan, mikä on blogin merkitys – vai onko sitä.”

  Listasijoituksista viis, mutta lukijalle Blogilista on arvokas väline. On kiva tietää, milloin jotain on tapahtunut, ettei tarvitse haaskata aikaansa tutkimalla, onko kukin päivittänyt vaiko ei. Että sikäli listan vikojen toivoisi pikimmiten korjaantuvan.

 8. Viides rooli kirjoitti:

  Tsau Jukka, tuo on oikeastaan se tärkein syy urputukseeni. Minusta on kurjaa, kun lukijat Blogilistan oikuttelun vuoksi hukkaavat aikaansa sukeltamalla kerta toisensa jälkeen sivustoille, joissa tosiasiassa ei ole tapahtunut mitään. Se on tosi turhauttavaa, ja se kiukuttaa myös itseäni visiteeratessani Blogilistan päivitystietojen mukaan suosikkiblogeissani.

 9. Tero kirjoitti:

  Kirjoita blogilistalla asetuksissa ”Seurattava tiedosto” -kohtaan ”https://viidesrooli.wordpress.com/feed/” ellet ole niin vielä tehnyt. Sen pitäisi auttaa.

 10. Viides rooli kirjoitti:

  Kiitos, Tero. Tein ohjeesi mukaan. Jään mielenkiinnolla odottamaan tapahtumien kulkua…

 11. Zepander kirjoitti:

  Jahas, Teron vinkki lähti heti kokeiluun Zepun kissablogiin. Joskus itteekin ärsyttää, kun jokainen uusi kommentti tuo päivityskilauksen. Eipä pitäisi tuoda enää.