Yhteisen intohimon äärellä

Posted: syyskuu 29, 2007 in Kritiikkipiiri, Sanojen mahti
Avainsanat:, ,

Tänään oli päivä, josta olisi voinut kehkeytyä katastrofaalinen kokemus, mutta kaikkea vielä! Nauru kutittaa suupieliäni tämän tästä ja syvä ilo lämmittää mieltä, kun muistelen parin tunnin takaista sessiota sekä tapaamiani ihmisiä. Puhumattakaan teksteistä, joiden syntyä sain todistaa: yllättäviä henkilökuvia, pysäyttäviä mietelauseita, surrealistisia runoja ja hilpeitä tarinoita kirjoittajaa riivaavista fiktiivisistä henkilöistä.

Niinhän asia on kuten viisaimmat väittävät: heittäytyminen kannattaa aina! Olen luvannut toimia yhtenä vetäjänä kirjoittamiseen keskittyvällä kurssilla, ja jo ensimmäinen kohtaaminen osoitti, miten hienon roihun luovuus, rohkeus ja moneen taipuvat sanat saavat yhdessä aikaan.

Olen perustanut porukallemme Kirjoittamisen kritiikkipiiri -blogin, jossa kerron kurssin etenemisestä ja kirjoittamiseen liittyvistä keskusteluistamme. Sivut ovat osallistujien ja vetäjien osalta vielä hiukan kesken, mutta päivien ja viikkojen edetessä infokin lisääntyy. Pohdimme myös julkaisemiseen liittyviä toiveita ja pelkoja, kustantamojen pelisääntöjä sekä median roolia ja merkitystä kirjailijan työstä haaveilevien näkökulmasta. Ja tietenkin blogissa julkaistaan kirjoittajien tekstejä, joihin toivomme läjäpäin kommentteja!

Kommentointi on suljettu.