Viestejä maailmasta

Posted: syyskuu 4, 2007 in Arjen ilot
Avainsanat:,

Olen viime päivät naputellut kaikenlaisia tekstejä niin, että kirjaimet vilisevät silmissä silloinkin, kun katse tähyää ikkunasta ulos. Lieneekö syynä syvä keskittyminen ja toisten ajatuksiin uppoutuminen, mutta tietty hysteria on hiljalleen alkanut nousta esiin, mikä ilmenee omalla kohdallani taipumuksena löytää huvittavia piirteitä lähes kaikesta vastaan tulevasta.

Koska kirjoitusurakoiden aikana liikkuminen on suht rajallista (koneelta keittiöön ja takaisin, koneelta kylppäriin ja takaisin, siinäpä ne tärkeimmät), ulkopuolinen maailma näyttäytyy lähinnä sähköpostiviestien kautta. Ja millaisia meilejä olen tänään saanut?

Haastateltava haluaa kuvauksiin 40-luvun stailin. Aha? Päätoimittaja kysyy, missä saisi matot pestyiksi — ilmaiseksi. No ei nyt ihan heti tule mieleeni. Joensuussa nähdään ystävyyden ja rakkauden vallankumouskertomus, jonka nimenä on Koivuhiiri ja päästäinen. Onkohan tämä sukua sille eiliselle venäläiselokuvalle, jota Yle mainosti miehisen merimutantin ja hehkeän kommunistikaunottaren rakkaustarinana? Sosiaalinen koreografia tutkii lempiliikkeitämme. Pystyyn nostettua keskisormea, eestaas-rytmiikkaa vai kenkäkauppoja? Taitaapi olla tauon paikka.

Mainokset
kommenttia
 1. Sedis sanoo:

  Matot saa pestyksi ilmaiseksi järvessä. Eiväthän ne vielä ole jäässä.

 2. Viides rooli sanoo:

  Kiitos, Sedis. Veikkaanpa, että pt metsästi viestillään ennemminkin matonpesijöitä kuin varsinaista pesupaikkaa.

 3. Viides rooli sanoo:

  Olet oikeassa. Mutta nokkelia vastauksia on aina piristävää lukea. Jatka siis ihmeessä valitsemallasi linjalla!

 4. Sedis sanoo:

  Nokkelilla vastauksilla on aina tilausta. Vaikka ne eivät mihinkään johtaisikaan.