Amor on puhunut

Posted: elokuu 14, 2007 in Arjen ilot
Avainsanat:, , ,

Kerroin kesäkuussa rakkaiden seinänaapureideni, Mainostoimisto Urhon herratrion, hankkeesta löytää charmikkaalle copylleen ikioma morsian. Tänään oli vihdoin suuren paljastuksen aika: neiti X on löytynyt! Mutta antaa päätöksen tehneen Amor-raadin itsensä kertoa:

”Hei

Lähetimme Sinulle kesäkuussa linkin Mainosmiehelle morsian -videoon, jossa esiteltiin yksinäinen ja herkkä sinkkumies Karri. Video sai suurta suosiota ja linkki lähti kiertämään ympäri Suomea. Hakemuslomakkeita palautettiin yhteensä 26. Joukossa oli useita hyvinkin romanttisia hakemuksia, muutamia pikkutuhmia sekä pari isotuhmaa.

Kilpailu oli useiden laadukkaiden hakemusten takia erityisen tiukka. Loppusuoralla olivat mm. riihimäkeläinen ihana punapää riiviökatteineen sekä Hämeenlinnasta kotoisin oleva neitokainen, jolla on omien sanojensa mukaan isommat kuin Karrilla – nimittäin koirat. Eräs itä-helsinkiläinen rouva rakastui heti ja oli valmis lentämään kieli poskella muillakin kuin sinivalkoisilla siivillä.

Kantakaupungista kotoisin oleva runoilija (horoskoopiltaan sekä jousimies että kaniini) kertoi olevansa todellinen löytö. Terapeutin mukaan hänessä on monia erilaisia puolia jotka yhdessä muodostavat kiehtovan kokonaisuuden. Kyseinen tyttö jakaisi mielellään Karrin kanssa hyvien päivien lisäksi myös huonot, joita kuulemma on nykyään vähemmän kun lääkitys on saatu kuntoon.

Vammalasta kotoisin oleva 6 lapsen rehevä yh-äiti paljasti, ettei hän sylje kuppiin, mutta polttaa vain kaksi toppaa päivässä. Hän on myös kova laulamaan (muutaman jälkeen). Nimimerkillä Kissa liikkeellä ollut graafinen suunnittelija ilmoitti siviilisäädykseen ”onks se nyt niin tarkkaa hei”. Samainen ”seikkailumielinen joukkari” suunnitteli Karrin ja Ramin kanssa mainontaa ilmeisesti jo murrosikäisenä, sillä nyt hän ilmoitti iäkseen 24 vuotta.

Kohderyhmän ulkopuolellekin tiensä löytänyt video sai myös monien miesten sielut värisemään. Yksi hakemuksen lähettäneistä oli nuori isä, joka kaipaa piristystä lounastaukoihinsa. Vantaalla asuva perheenisä kuvaili itseään kaljuksi, karvaiseksi ja isoksi. Hän kertoi löytäneensä Karrista aivan uusia piirteitä ja totesi joutuneensa miettimään omaa seksuaalista suuntautumistaan. Eräs nurmijärveläinen herra puolestaan ilmoitti siviilisäädykseen ytimekkäästi ”kulissi”.

Amor-raati kävi hakemuksia läpi pitkään ja hartaasti. Hermoja ja ystävyyssuhteita raastaneiden neuvottelujen jälkeen voittajaksi selviytyi neiti X (nimi muutettu). Olemme ilmoittaneet neiti X:lle (nimi muutettu) voitosta henkilökohtaisesti ja samalla luvanneet, ettei hänen oikeaa henkilöllisyyttään julkisteta ainakaan vielä. Mutta ken tietää? Ehkä meillä on tulevaisuudessa iloisia uutisia…

Lämmin kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille sekä muille palautetta antaneille!”

Lisäys 15.12.
Tarina on saanut jatkoa ja neiti X:n henkilöllisyys on vihdoin paljastunut. Miten treffeillä kävi, siitä kerrotaan —> täällä.

kommenttia
 1. Zepander sanoo:

  Mahtavaa :-) Keikka kannatti, mutta ei oo valittamista tässä raportissakaan! *tirsk*

 2. Viides rooli sanoo:

  Tunnustakaa Zepander ja SP, olette takuuvarmasti koettaneet onneanne Amorin markkinoilla! Vai pitäisikö jompaa kumpaa teistä puhutella nykyään neiti X:ksi?

 3. SusuPetal sanoo:

  Hahhah, olipa hauska kooste. Katsoin tuon mainosvideon silloin aikanaan, mutta en kerro, lähetinkö hakemuksen :)

 4. kati sanoo:

  Arvaa kuka minä olen noista esimerkeistä…? But now in love with someone else…

 5. Viides rooli sanoo:

  Tuohon mainittujen joukkoon mahtui vain yksi runoilija, joten ehkä sinä olet kaniini. Mutta olethan saattanut roolileikkiesi tuoksinassa esittää Karrille tosi miestä… Taidan ruveta tituleeraamaan sinuakin neiti X:ksi!

 6. MITÄÄN EI TUNNUSTETA! eiku oikeesti, idean oli hauska, video oli viehättävä jne. mutta oma rauha paras rauha. Satun tykkäämään elämästäni tällaisena. :-)

 7. LL sanoo:

  Onpa ihana tarina. Odotin, että sydämen valittu olisi ollut herra X, mutta ilmeisesti Karri päätyi sitten neitoon.

 8. Viides rooli sanoo:

  Moi LL, ihailuni Karrin uskallusta ja loistavia näyttelijäntaitoja kohtaan on lisääntynyt rutkasti seuratessani Urhojen morsian-projektin edistymistä. Erityisesti pidän herratrion suorastaan hämmästyttävästä selvänäköisyydestä, mitä tulee naisten ja miesten näkemyseroihin parinmuodostukseen liittyvien toimintatapojen suhteen.

  Finaali-videota katsoessani putoan joka ikinen kerta (tunnustan, olen katsonut sen jo ainakin viidesti) kohdassa, jossa Karri selittää vilpittömyyttä tihkuen, miten hän on mielestään ollut oma itsensä ja käyttäytyneensä juuri niin kuin hän aina tekee. Ja heti seuraavaksi Anna toivoo Karrin vihdoin löytävän itsensä. So true, so true!

  Jospa oletkin oikeassa: ehkä Karri löytäisi etsimänsä onnen kaltaisensa so. miehen kanssa.