Mainosmiehelle morsian

Posted: kesäkuu 20, 2007 in Arjen ilot

Seinänaapurini, Taivaannavan ja Tilitoimisto Riikka Olinin kanssa saman katon alla majaileva Mainostoimisto Urho, etsii ihania naisia. Tai tarkemmin sanottuna sitä yhtä oikeaa firman copywriterille. Oletko sinä kenties tämän työyhteisömme namupalan unelmien kohde sekä maallisen & taivaallisen onnen tae? Rohkaise mielesi, katso Karrista tehty video, täytä hakemus ja voit Amor-raadin avustuksella päästä ikimuistoiselle illalliselle henkevän herrasmiehen seurassa.

Lisäys klo 18.05

Täytyy kyllä ihailla työkaverin pokkaa. Karri on saanut ensimmäisen päivän aikana yli 50 kommenttia (juu myönnetään: osa treffeille ilmoittautuneista on ilmaista gourmet-illallista havittelevia frendejä, muutama heistä miehiä), mutta sankarimme sen kuin roiskii lisää bensaa liekkeihin. Pankaa siis video-osoite hakemuksineen kiertämään, pliis, jotta Urhon kelpo copywriter löytäisi vihdoin elämänsä Naisen.

Lisäys 29.8.

Tarina on saanut jatkoa. Siitä kerron merkinnässäni –> Amor on puhunut.

Mainokset
kommenttia
  1. zepander sanoo:

    Kuuluupi vähän mainosmiehen ammattitaitoon osata tehdä hyvä mainos, eikö? :)

  2. Viides rooli sanoo:

    Näinhän se on. Karrin ohella täytyy kehua myös lahjakkaita avustajia, varsinkin mäyräkoirakaksikkoa Idaa ja Eetua, jotka antoivat kameran edessä kaikkensa ;-)