Nopean toiminnan joukot

Posted: joulukuu 1, 2006 in Vastarannan kiiski

Lähetin 11. syyskuuta sähköpostilla palautetta sisäasiainministeri Kari Rajamäelle koskien hänen lausuntojaan, jotka liittyivät poliisin toimintapaan kaksi päivää aiemmin järjestetyn Smash Asem -tapahtuman yhteydessä. Tänään, 1. joulukuuta, sain vastauksen poliisiylitarkastaja Jouni Välkiltä:

”Kyseistä poliisin menettelyä tutkii eduskunnan apulaisoikeusasiamies, jolle sisäasiainministeriön poliisiosasto on 30.11. 2006 toimittanut hänen pyytämänsä selvityksen. Apulaisoikeusasiamies tulee aikanaan antamaan asiassa päätöksensä ja siitä todennäköisesti myös tiedottamaan. Sen vuoksi viestinne ei aiheuta enempiä sisäasiainministeriön toimenpiteitä.”

Miten vahvasti tunnenkaan tällä hetkellä kohtalonyhteyttä herra K:n kanssa.


Mainokset
kommenttia
  1. viima sanoo:

    Heh, itse lähetin Helsingin poliisille syyskuussa palautelomakkeella kyselyn, kun he kehuivat julkisuudessa näkyvästi myönteisen palautteen määrää ja selvästi palautteita innolla seurasivat. Kysyin, takavarikoitiinko niiltä kaikilta vaarallisilta mellakoitsijoilta tosiaan vain ne pari pamppua, yksi pesäpallomaila ja muutama avainketju joita kuvissa esiteltiin. Tähän mennessä ei ole vastausta kuulunut. Olettanen vaikenemisen olevan merkki myöntymisestä.

  2. Viides rooli sanoo:

    Terve Viima, mukava kuulla, että muutkin lähettelevät kaikenlaista palautetta viranomaisille. Jos tuo oli koko Smash Asem -tapahtuman saalis, enpä ihmettele, ettet ole saanut vastausta ;-)