Täydellistä murhapeliä?

Posted: marraskuu 2, 2006 in Sanojen mahti

Päätin antaa hieman sivustatukea yhden suosikkiblogini kirjaprojektin markkinoinnissa. Tai kysehän on jo valmiista teoksesta, nimittäin Irlantilaisen sateenvarjon kirjoittajista toisen, Irlannin Malahidessa asuvan Markus Ahosen, Meduusa-niminen rikosromaani on nähnyt päivänvalon. Onnea! Soitto Akateemiseen kirjakauppaan kuitenkin paljasti, ettei kollegan teos ole vielä ehtinyt myyntihyllylle asti. Harmi, sillä sormeni jo syyhyävät päästä Helsinkiin palanneen rikoskonstaapeli Markku Isakssonin matkassa täydellisen murhapelin ääreen.

Lisäys klo 17.00
Ja taas on yksi suomalainen lennähtänyt maailman ääriin kokeilemaan toisenlaista elämäntapaa. Minusta on äärettömän kiinnostavaa lukea vieraassa kulttuurissa asuvien maanmiestemme ja -naistemme kokemuksista. Tarkalla silmällä ympäristöään katsoo myös Linda Taakala, joka jatkaa joogaopintojaan Mysoressa, totuttelee intialaiseen elämänmenoon ja kertoo tunnelmistaan Lindan Intiablogissa.

Mainokset
kommenttia
 1. Viides rooli sanoo:

  Ah, Irlanti! Sinne tahdon vielä mennä. Olen vieraillut vain kerran Dublinissa, mutta jo se synnytti halun päästä takaisin ja kiertää saarta enemmänkin. Kaksi lukuvinkkiä: Robin Neillandsin Walking through Ireland on lumoava vaelluskirja. Irlannissa useita vuosia asuneen Marika Burtonin Ihana Irlantini (Dialogia, 2003) avaa oven irlantilaisten arkeen ja valottaa sikäläisiä elämäntapoja. Sivuilta löytyy myös oivia vinkkejä paikoista, joissa kannattaa käydä.

 2. medis sanoo:

  Katohan! Löysin ihan just tuon blogin kun tein taustatutkimusta irkkumatkaa varten. Tätä yhteyttä en vielä ehtinyt tajuamaan.

 3. markusahonen sanoo:

  Kiitokset onnitteluista, Viides rooli. Lukuiloa sekä tietysti menestystä myös itsellesi työ- ja muuhun elämään.

 4. Viides rooli sanoo:

  Tsau Markus, ja kiitos toivotuksista. Lentäköön Pegasos jatkossakin siellä Malahidessa!