Liukas Lätkän kunniaksi

Posted: lokakuu 25, 2006 in Kulttuurin kentällä

”Suomi on paskajäykkä maa, komiikan on jatkuttava!” Räväkän kommentin takaa löytyy Simo Salminen, Speden viihdeohjelmista ja Uuno Turhapuro -elokuvista tuttu sketsiviihteen veteraani.

Suomalaiset stand up -koomikot kunnioittavat jälleen konkarikollegansa elämäntyötä ja järjestävät huippuhohdokkaan Simo Salminen Stand Up -gaalan ravintola Manalassa Helsingissä ensi lauantaina 28.10. klo 19 alkaen. Tapahtuman ideoitsijat, Jack Björklund ja Pete Kosonen, haluavat gaalan avulla muistuttaa Salmisen monipuolisesta ja pitkästä urasta, aina pellehyppääjä Liukas Lätkän komeista kuvioista Suomen ikimuistoiseksi protestilaulajaksi ja Spede Pasasen tv-show´n ja elokuvien luottomieheksi.

Illan aikana palkitaan kotimaisen stand upin tekijöitä ja nähdään komea läpileikkaus maamme stand upista, kun estradin valloittavat eturivin koomikot, mm. Pekka Jalava, Riku Suokas, Mika Eirtovaara, Sami Hedberg, Harri Lagström, Ismo Leikola, Joni Koivuniemi — sekä tietenkin isännät itse, Jack Björklund ja Pete Kosonen. (Ja tunnustan avoimesti tämän merkinnän kuuluvan sarjaan: ”Hyvien kavereiden proggiksia pitää aina puffata”.)

Mainokset

Kommentointi on suljettu.