Mainoskatkon aika

Posted: syyskuu 24, 2006 in Sanojen mahti

Pohdin kesäkuussa printtimedian tapaa lainata blogeja, mikä synnytti reipasta keskustelua sitaattioikeuksista ja hyvästä lehtimiestavasta. Yksi keskustelijoista oli Aamulehden tuottaja Matti Posio, jolta sain tänään kiinnostavan viestin. Nostin sen kommenttiosastosta tänne framille, josta se on helpommin luettavissa.

Viestistä ei käy täysin ilmi, miten Aamulehti aikoo toteuttaa SU Asiat -liitteessä olevan Verkossa-palstan blogilainaamisen (kyse on siis Posion mainitsemasta keskustelupalstasta). Periaatteessa näen nettikirjoittelusta napatut poiminnat myönteisenä asiana, kunhan siteeraamista koskevia pelisääntöjä noudatetaan. Selvää on, että yhä useampi netin käyttäjä tutustuu blogeihin Aamulehden maksuttoman toiminnan myötä. Ja seuraavaksi maakuntalehden mainospala:

Hei Viidennen roolin emäntä,

Kun taannoin keskustelimme palstoillasi blogeja koskevasta sitaattioikeudesta, lupasin kertoa, kun Aamulehden Sunnuntai laajenee kunnolla verkkoon. Nyt se päivä on edessä.

Aamulehden sunnuntailiitteet SU-Asiat ja SU-Ihmiset saavat oman verkkosivustonsa 1.10.2006 alkaen. Keskustelupalsta pyörähtää silloin käyntiin uusin avauksin.

Luvassa on paljon sisältöä, jonka käyttö ei edellytä rekisteröitymistä tai maksua.
Netissä voit lukea molempien liitteiden pääjutut, osallistua Asioiden väittelyihin ja vastata avauksiin, katsoa Ihmisten kansitähtien kuvagalleriat tai kutsua toimittajan/kuvaajan tapahtumaasi.

Tervetuloa su 1.10. alkaen! Sunnuntain
Asiat ja Ihmiset ovat verkossa osoitteessa
www.aamulehti.fi/sunnuntai

t. Matti Posio

Mainokset

Kommentointi on suljettu.