Blogivastaava kehiin

Posted: syyskuu 17, 2006 in Arjen ilot

Varoitus: linkitetyt sivut sisältävät spoilereita. Yksi vanhoista suosikkisarjoistani, The West Wing, jatkui tänään Nelosella seitsemännen tuotantokauden jaksoilla. Valkoisen talon isännän paikka on jälleen hakusessa, ja demokraattien leiristä pääkallopaikalle tahtovat Matthew Santos (Jimmy Smits) sekä Arnold Vinick (Alan Alda).

Kun Santosille esiteltiin hänen kampanjahenkilökuntansa, työmyyrien joukossa oli blogivastaava ryhmineen. Muistaakseni suomalaisista presidenttiehdokkaista ainakin Heidi Hautalalla oli viime vaaleissa oma blogivastaavansa. Jäin miettimään, miten kätevä sellainen olisikaan. Voisi blogiväsymyksen iskiessä heitellä ilmaan kaikenlaisia merkintäehdotuksia ja räpiköiviä ideanpoikasia ja sen jälkeen vain katsoa vierestä, kun blogivastaava kutoisi niistä viiltävänteräviä mielipiteitä ja koskettavia tarinoita. Paljonkohan sellaiselle pitäisi maksaa?

Mainokset
kommenttia
 1. Tui sanoo:

  Pöh, eihän se sitten olisi Viides rooli. Vastaava perustakoon oman blogin :)

 2. SusuPetal sanoo:

  Oi, blogivastaava olisi hieno juttu! Toisaalta, voisi myös laittaa blogeja tehtäväkiertoon, ensin vaikka kommentoinni suhteen, eli sinä voisit vastata vaikka susulle tulleisiin kommentteihin ja minä antaisin palaa täällä!

 3. Viides rooli sanoo:

  Tsau Tui ja SP, olisi itse asiassa varsin kiinnostavaa nähdä, millaista jälkeä blogivastaava tekisi omista ajatuksistani. Tunnistaisinko niistä mitään?

  Myös tuo SP:n ehdottama kommentointivuorottelu naapureiden blogeissa kuulostaa hulppealta idealta. Mutta miten ihmeessä korvaisin lukijoiden karkottumisen? ;-)

 4. maurelita sanoo:

  Aah mikä unelma-ammatti ! Rupeaisin just, kun töissä ei tâllä hetkellä juuri muu huvittaisi kuin blogitus… vaikka muidenkin puolesta.

  Mietinkin juuri tuota ; omaan blogiin on helppo löytââ se oikea tyyli ja aiheet (kiinnostivat ne sitten tai eivät), mutta miten olla varma edustavansa oikeaa tietyn henkilön tai firman nimissä ?

  Aika haasteellista.

  *sormet syyhyten*

 5. Viides rooli sanoo:

  Joo, Maurelita, tosi haasteellinen tehtävä – varsinkin, kun meidän rivibloggaajien maksamat palkkiot olisivat todennäköisesti pähkinöitä verrattuna normaaliin kuukausiansioosi :-) Ellet sitten palkkaudu jonkun pressaehdokkaan blogivastaavaksi. Heiltä luulisi tuohtakin löytyvän.