Silminnäkijöiden kertomukset

Posted: syyskuu 11, 2006 in Vastarannan kiiski

Ketä uskoa? Kieltämättä poliisin raportointi Smash Asem -mielenosoituksen tapahtumista joutuu outoon valoon, kun lukee Yleisradion sivustolle koottuja silminnäkijöiden ja saartorenkaan sisälle joutuneiden omakohtaisia kertomuksia. Minusta on kunnioitettavaa se, miten monet kertovat tapahtumista omilla nimillään. Tarinat löytyvät täältä.

Lisäys klo 11.00
Lähetin kehotuksen perehtyä silminnäkijöiden kertomuksiin myös sisäasiainministeri Kari Rajamäelle sekä hänen henkilökunnalleen. Sinäkin voit kannustaa häntä tutustumaan toisenlaiseen totuuteen. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Lisäys 12.9. klo 13.30
Sukeltakaapa Jagen renessanssi -sivustolle. Jaakko kertoo omista kokemuksistaan ja tunnoistaan poliisiviranomaisten huomassa.

Mainokset
kommenttia
 1. medis sanoo:

  Olen kuullut sattuneista syistä jonkun verran paikalla virantoimituksessa olleelta rivipoliisilta kommenttia. Näkökulmaa, jota emme koskaan tule julkisuudessa tai edes blogeissa kuulemaan. Tilanne on ollut hämmästyttävä. Kaikin puolin. Nyt kuulemme vain poliisin ylintä johtoa ja siviilejä.

 2. Viides rooli sanoo:

  Olisi erittäin kiinnostavaa kuulla virantoimituksessa olleiden poliisien näkemyksiä ja mielipiteitä tapahtuneesta, mutta poliisin ja armeijan komentoketjussa alimmat pysyvät aina vaiti. Valitettavasti.

 3. Blogikäki sanoo:

  Kiitos, laitan viestiä menemään. Myös minun tyttäreni jäi postitalon rappusille puoleksitoista tunniksi ja kuulin samansuuntaisen selostustuksen.

  Täälläkin oli mielenkiintoista tarinaa: http://niklaspiiparinen.blogspot.com/2006/09/ilta-oikeusvaltiossa.html

 4. Viides rooli sanoo:

  Hyvin tehty, Blogikäki. The more the merrier, kuten englantilaiset sanoisivat.